Užsienio startuoliai

Geriausi startuoliai užsienyje

Kiekvienas pradedantysis verslininkas, siūlydamas savo idėją, niekuomet negali nuspėti savo pasisekimo – net ir tuomet, kai startuolis siūlo išties inovatyvius sprendimus, investuotojų jis gali taip ir nepritraukti. Vis dėl to, tie, kurie ryžtasi rizikuoti ir turi aiškią verslo plano koncepciją, anksčiau ar vėliau sulaukia savo sėkmės valandos net ir tuomet, kai daugeliui idėja atrodo ne tokia patraukli. Kokie projektai užsienyje jau sulaukė pripažinimo?

Daugelį vilioja galimybė išmokti naujų kalbų, o dar geriau, kai tai galima daryti tiesiog savo išmaniajame telefone. Supratę šią paprastą tiesą, du JAV gyventojai, Luisas von Ahnas ir Severinas Hackeris, netruko sukurti specialią programėlę, kurios dėka nemokamai gali mokytis skirtingų užsienio kalbų. „Duolingo“ startuolis patrauklus tuo, jog veikia bendradarbiavimo pricipu. Kažkam prireikia išversti interneto puslapį į užsienio kalbą, tad jis įkelia jį į šią sistemą, iš kurios dokumentus keliauja studentui, kuris gali jį išversti ir taip dar labiau patobulinti naujos kalbos įgūdžius. Dabar „Duolingo“ siūlo ir daugiau naujų galimybių – panašu, jog šis startuolis greitai nesitrauks iš geriausiųjų sąrašo.

Nors apie sveiką mitybą ir sportą dabar kalbama iš visų įmanomų pusių, startuolių kūrėjai vis dar sugeba nustebinti ir šioje srityje. Asmeninis treneris Jūsų telefone – taip būtų galima apibūdinti programą „Hot5“, kuri suteikia galimybę išsirinkti labiausiai savo poreikius atitinkančią treniruotę iš gausaus jų sąrašo. Gal pageidausite lengvos 5 minučių mankštos, o galbūt būsite pasiryžęs sportui paskirti visą valandą – kaip teigia programėlės kūrėjas Vladas Margulis, čia sudėti geriausi metodai ir motyvuojantys pratimai. Tikėtina, jog būtent šioje srityje sulauksime ir daugiau startuolių visame pasaulyje – ši tema žmonėms bus aktuali visą gyvenimą, tad logiška, jog ir startuoliai anksčiau ar vėliau turėtų pasiteisinti.

Scroll to Top