Idėjos, kaip paįvairinti savo interneto svetainę

Nesvarbu, ar prižiūrite savo autorinę svetainę, kurioje talpinate savo tapytus paveikslus ar siūtas sukneles, ar esate atsakingas už jums priklausančios bendrovės internetinę svetainę ir pildymą turiniu – bet kuriuo atveju siekiate, kad tinklapis būtų modernus, patrauklus ir verstų kiekvieną čia sugrįžti ir vėl.

Tačiau kartais tai pasiekti nėra taip lengva, kaip gali atrodyti  puslapio dizaino kūrimas yra laikoma net atskira IT šaka, kuriai priskiriamas svetainių dizainas, jo pritaikymas vartotojo patogumui ir taip pat svetainės savininko naudai. Kasdien atrandama vis daugiau inovacijų, kaip paįvairinti interneto svetaines ir kiekvienam lankytojui jas padaryti vertas kiekvieno apsilankymo.

Šiandien internetą valdo socialiniai tinklai, kuriuose verda didžioji dalis virtualaus gyvenimo, tačiau tai nereiškia, jog tai kertasi su kiekvienos interneto svetainės tikslais. Paprasčiausias įdiegtas Facebook langelis  su galimybe pamokentuoti asmeninėje svetainėje padidina šansus, kad lankytojai labiau susidomės jūsų veikla.

Čia pateiksime šiuo metu populiariausias funkcijas, kurias įdiegę savo interneto svetainėje, galėsite būti užtikrintas, jog ji atitinka visus šiuolaikinio tinklapio standartus.

  • Facebook komentavimo funkcija arba nuoroda į įmonės arba jūsų asmeninį Facebook puslapį.
  • pašto premunerata svetainės naujienoms, kad norintys lankytojai būtų informuoti apie kiekvieną naujovę jūsų svetainėje.
  • Aukštos kokybės nuotraukos, iliustracijos, video įrašai – nes šiandien vizualūs elementai privalo būti kiekvienoje svetainėje
  • Gyvas pokalbis su konsultantu – jeigu jums priklauso įmonė, ir samdote klientų konsultantą, jis taip pat gali gyvai padėti ir naršantiems pačioje svetainėje.
  • Įdiegtas atsiliepimų ir komentarų langas – kad lankytojai galėtų klausimus užduoti ne tik jums, bet ir kitiems jūsų klientams.

Internetinio puslapio dizaino kūrimas – tai daug ką lemianti užduotis, kurią atlikus teisingai, jūsų svetainė pritrauks daugiau lankytojų ir potencialių klientų. Tad į modernų bei funkcionalų svetainės dizainą verta investuoti. Daugiau informacijos apie programuotojų ir dizainerių karjerą rasite užsukę į https://www.svetainiucentras.lt/

Scroll to Top