automobilių draudimo skaičiuoklėse

Pasitikrinkite automobilio draudimo kainą internete, nebijodami dėl savo duomenų saugumo

Šiais laikais beveik visas paslaugas galima įsigyti internetu. Vis dar pasitaiko žmonių, kurie nuogąstauja, jog jų asmeniniai duomenys internete yra nesaugūs ir jais gali kas nors su negerais ketinimais pasinaudoti. Tačiau IT sfera jau yra tiek pažengusi, kad visos svetainės, kurioms yra svarbus vartotojų duomenų saugumas turi įdiegtas visas reikiamas specialias duomenų apsaugas. Vartotojų duomenų saugumu internete ypač rūpinasi bankai, elektroniniai valdžios vartai, elektroninės parduotuvės bei draudimo bendrovės.

Internetu galite ne tik užsisakyti paslaugas, įsigyti prekes, atlikti įvairius testus, operacijas, rezervacijas, bet ir pasinaudoti įvairiomis skaičiuoklėmis. Šį kartą plačiau apie automobilio draudimo kainos skaičiuoklę, kuria naudodamiesi galite būti ramūs dėl savo duomenų saugumo.

Nuo ko kinta auto draudimo kaina?

Tiek privalomasis draudimas, tiek KASKO – galimybė jaustis kur kas saugiau ir tuo pačiu atsitikus kokiai nors nelaimei negalvoti apie finansines problemas, o susikoncentruoti ties kitais dalykais. Automobilių draudimo skaičiuoklėse yra informacija, kuri padės Jums įvertinti, kokią pinigų sumą teks sumokėti už draudimą. Žinoma, privalomasis draudimas yra kur kas pigesnis nei kad KASKO, tačiau pastarasis padeda apsisaugoti nuo kur kas daugiau problemų.

Privalomojo socialinio auto draudimo įmoka varijuoja priklausomai nuo daugelio veiksnių. Draudimo įmonė įvertina situaciją ir konkrečiai pateikia skaičius, kurie Jums kainuos konkrečiu draudimo metu. Žinoma, kad einant laikui ir keičiantis situacijai tuo pačiu kinta ir kaina, kuri įvertinama atsižvelgus į šiuos kriterijus:

1. Automobilio savininko amžius;

2. Vairavimo stažas, kurį turi automobilio savininkas;

3. Automobilio panaudojimo pobūdis;

4. Įvertinamas netgi automobilio darbinis tūris;

5. Taip pat atsižvelgiama į padarytų avarijų skaičių.

Atrodo, kad kriterijų, kuris nustato pinigų sumą, kurią reikia sumokėti draudėjams – labai daug. Tokiu atveju natūraliai kyla klausimas, tai kiek gausite pinigų, jeigu padarysite avariją. Sumą, kurią gausite priklauso nuo avarijos metu sukeltų problemų, išlaidų. Apsilankę https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu/automobilio-draudimas-internetu galite pamatyti tikslius skaičius. Tiesa, privalomasis draudimas galioja tik avarijos atveju ir tik tokiu atveju gausite pinigų sumą. Tuo tarpu KASKO draudimas apsaugo nuo bet kokių nesklandumų, kurie Jums galėtų sukelti finansinius nuostolius. Žinoma, KASKO draudimas yra ir kur kas brangesnis, tam tampa akivaizdu už ką mokate.

Jeigu, visgi, nusprendėte, kad KASKO draudimas jums tinka labiausiai – tokiu atveju naudinga palyginti kuo daugiau pasiūlymų, įmonių, kad atrastas būtų pats geriausias. Automobilių draudimo skaičiuoklėse galima pamatyti skaičius, kurie Jums padės įvertinti, kiek paslaugos kainuoja. Taip pat labai svarbu įsiskaityti į sąlygas, kad vėliau Jums nekiltų kokių nors neaiškumų, kurie galėtų trukdyti džiaugtis paslaugomis. Juolab, šiuo metu naudojantis interneto privalumais galima labai greitai ir paprastai atrasti Jus dominančią informaciją. Įvertinkite galimybes ir džiaukitės rezultatais.

Scroll to Top