Nešiojamas pakrovėjas: naudingi patarimai

Mobilusis telefonas – tai priemonė, kurią tikriausiai turi kiekvienas suaugęs žmogus. Savo kasdienybės be šios technologijos neįsivaizduoja niekas, kadangi greičiausia susisiekimo su kitais žmonėmis priemonė. Telefonai kasmet modernėja, daugelis domisi jais, nori senuosius pakeisti naujesniais, modernesniais. Tačiau retas pagalvoja apie įvairius priedus prie savo išmaniojo telefono. Dažniausiai priedai – pakrovėjas bei ausinukai, vieni ir kiti nuo pernelyg dažno naudojami nusidėvi ir juos tenka keisti naujais. Pakrovėjas tikriausiai yra svarbiausias daiktas, be kurio jūsų telefonas ilgai neveiktų. Ilgai naudojant tą patį telefoną, jo baterija pradeda silpti ir telefono naudojimo laikas trumpėja, todėl tenka labai dažnai krauti telefoną. O jeigu jūsų telefonas išsikrauna ir jūs neturite kaip jo pakrauti? Tuomet puikus daiktas ir išsigelbėjimas yra nešiojamasis pakrovėjas, kuris gali jūsų telefono bateriją pakrauti pilnai. Negalvokite, kad pakrovėjas yra didelis, ne, jis puikiai telpa į kišenę ar rankinuką, todėl nešiotis su savimi – patogu ir praktiška.

Į ką atkreipti dėmesį perkant nešiojamą pakrovėją?
Talpa – nešiojamų pakrovėjų yra įvairių talpų, kuo didesnė įkrovos talpa, tuo jis greičiau ir daugiau kartų galės pakrauti telefoną. Galima rinktis pigesnius – jie yra mažos talpos, ir gali pakrauti pilnai bateriją iki 2 kartų. Patys geriausi yra 5000-6000 mAh talpos krovikliai, kurie pilnai bateriją gali pakrauti 10 kartų. Tad tai puikus daiktas keliaujant, esant festivalyje, kur nėra galimybės pasikrauti telefono per elektros kištuką.
Matmenys – kaip ir minėjome nešiojami pakrovėjai nėra dideli, tačiau jų dydžiai irgi skiriasi. Galima turėti visiškai mažą, arba tokį kuris vos telpa į delną.

Pakrovimo galimybės – yra tokių pakrovėjų, kuriuos galima naudoti įkišus savo pakrovėjo laidą, tačiau parduotuvėse galima rasti ir tokių, kurie turi jau integruotas USB jungtis, kurios pritaikytos tiek IOS, tiek Android tipo telefonams.
Nešiojamasis įkroviklis yra naudingas daiktas, be kurio tikriausiai daugelis negalėtų užbaigti savo dienos. Tačiau nepamirškite, kad toks pakrovėjas yra elektronikos prietaisas, kurį net ir prieš skrydį, bagažo tikrinimo metu reikia pateikti apsaugai, kaip ir mobilų telefoną ar kompiuterį. Todėl jeigu planuojamos siuntos į Airiją, Angliją, Ameriką ar į kitą šalį, kur reikia skraidinti tokį daiktą, tuomet pasiskaitykite šio prietaiso gabenimo instrukcijas ir ramia širdimi žinokite, jis pasieks kelionės tikslą.

Scroll to Top