Žieminiai moteriški batai

2019-ųjų žieminių batų tendencijos: perkame internetu!

Kai už lango atšąla – daugelis mūsų pradeda ieškoti avalynės, kuri padeda išvengti drėgmės, didelio šalčio, taip pat – sniego įkritusio prie Jūsų kojų už batų. Tinkama  apranga bei gera avalynė leis sėkmingai net ir pačias šalčiausias bei drėgniausias žiemas pergyventi labai paprastai bei patogiai. Svarbiausia, kad žieminiai moteriški batai internetu yra labai įvairūs, tad kiekviena dama pagal savo poreikius ras tai, kas jai labiausiai tinka.

Juolab, batai yra ir gali būti ne tik funkcionalūs, tačiau ir stilingi. Aptarsime 2019-ųjų metų žiemos tendencijas, kurios padės net ir per didžiausius šalčius atrodyti stilingai.

  • Šią žiemą dar labiau skatinama nešioti kuo ryškesnius batus, kurie taptų Jūsų aprangos akcentu. Ne tik ryškių spalvų, tačiau ir margus, kurie yra dekoruoti mažomis detalėmis, kurios suteikia žavingumo. Batai su kaspinėliais bei juostelėmis labai rekomenduojami ne tik jaunoms merginoms, tačiau ir solidžią aprangą pasirenkančioms moterims bei vyrams. Greta kostiumėlio tokie batai atrodys tikrai labai skoningai.
  • Taip pat siūloma rinktis avalynę, kuri susiriša raišteliais. Ir, suprantama, rinktis kuo ryškesnius ir kuo labiau akis traukiančius raištelius, kurie greta pilkos aprangos taip pat gali labai išsiskirti ir suteikti bendrai aprangos visumai tam tikro žavesio.
  • Šiais metais daugiau dėmesio skiriama  kaubojiškai dvasiai, kuri Lietuvoje karaliavo jau prieš kelerius metus. Taip pat siūlomi drąsiai ryškus batai su juostelėmis, kurie puikiai derės prie labai skirtingos aprangos. Siekiant išlaikyti ir pilnai išpildyti kaubojišką dvasią – geras pasirinkimas yra mėlyni džinsai.
  • Drąsiems ir drąsioms – gyvūnų raštai. Nuo drabužių jie perėjo prie avalynės. Tiesa, atsargiai, kadangi toki1 avalynę priderinti gali būti sunku. Pačioje pradžioje siūlome derinti prie tamsių drabužių. Taip pavyks išlaikyti harmoniją.
  • Balti žieminiai moteriški batai yra drąsus sprendimas, tačiau tikrai labai skoningas ir puikiai derinantis. Siūlome rinktis baltos spalvos avalynę, kuri skoningai atrodo net ir prie baltų drabužių. Žiemą, kai viskas taip niūru, balta avalynė taps tarsi atgaiva.

Kol vieni seka tendencijomis, kadangi jiems labai svarbu išlikti madingais, tuo tarpu kiti daugiausia dėmesio skiria stiliui, kadangi vieningai prie žmogaus asmenybės derantis stilius yra dar svarbesnis dalykas nei kad mada, kuri keičiasi. Jeigu norite jaustis ramiai, kad rasti žieminiai moteriški batai internetu atrodo puikiai – rinkitės tokius, kurie jums arčiausiai širdies. Paprasčiausiai, jeigu su konkrečia avalyne gerai jausitės ir jeigu ji derės prie jūsų stiliaus – pavyks išlaikyti vientisumą ir džiaugtis rezultatu, kuris džiugins ne tik Jūsų, tačiau ir kitų žmonių akis. Juk gera yra ta avalynė, kuri labiausiai patinka Jums.

Domėkitės tendencijomis, tačiau nepamirškite, kad būti stilingu nusipelnė kiekvienas! O svarbiausia, kad ir gali kiekvienas.

 

Scroll to Top