TOP 5 internetinės svetainės apie tai – ką veikti Vilniuje?

Nesenai atvykote į Vilnių studijuoti ar dirbti, tačiau dar nežinote kur ir kada būtų galima papramogauti? Jei taip tai žemiau pateikta informacija būtent Jums. Pateiksime 5 internetines svetaines, kur būtų galima rasti informaciją apie vykstančius renginius, aktyvias pramogas bei vietas kur būtų galima pasilinksminti iki paryčių.

Vilnius-event.lt

Tai puiki internetinė svetainė leidžianti matyti visus kultūrinius, muzikinius ar visuomeninius renginius vienoje vietoje. Tinklapyje yra rasite įvairiausio tipo filtrų, pagal kuriuos galima pasirinkti ir matyti tik Jums aktualius renginius, tokiu kaip spektakliai, festivaliai, parodos ar renginiai vaikams. Tokiu būdu lankytojui nereikia naršyti visų įvykių, o gali rasti sau tinkamą greičiau ir patogiau. 

Kasvyksta.lt

Tai tinklapis, kuriame galima galima rasti išsamią informaciją apie planuojamus ir rengiamus seminarus, mokymus, spektaklius ar vakarėlius. Rasite kur aprašyti tokie Vilniaus barai,  “Mr. Pub”, “Distilerija”, “Posh”, “Pantera” ir daugybę kitų. Ties kiekvienu renginiu matote išsamią informaciją todėl lankytojas gali išsirinkti sau tinkamiausią renginį dar prieš tai nežinodamas ko nori.

Vilnius-tourism.lt

Tai vieta kaip ir prieš tai minėtos, kur lankytojas gali rasti įvairiausio pobūdžio renginius vykstančius Vilniuje bei gauti išsamią informaciją apie juos. Šiame tinklapyje galima rasti aktyvių pramogų skiltį, maisto ir baro sklitis bei kultūrinių renginių kategoriją. Viskas pateikta aiškiai ir patogiai, todėl nusivilti nereikės.

Mzirafos.lt

Šis internetinis tinklapis apjungia 3 didžiuosius Lietuvos miestus: Vilnių, Kauną ir Klaipėdą. Taip žmonės gali matyti ir renginius vykstančius ne vien Vilniuje, bet ir gauna galimybę susiplanuoti išvyką kitur. Svetainė skirsto į dvi pasirinkimo galimybes: pramogos ir restoranai. Apie visus pasiūlymus pateikta išsami informacija, todėl lankytojas gali nuspręsti apie renginį dar neatvykus į vietą. 

Geradovana.lt

Tai internetinė paslauga leidžianti įsigyti ar nupirkti kitam žmogui pramogą pasirinktame mieste. Galima pasirinkti iš tokių pramogų kaip maisto degustacija, spa, šuoliai su parašiutu ar kitų ekstremlių pramogų. Šis tinklapis padeda nuspręsti ką dovanoti brangiam žmogui bei tuo pačiu leidžia rasti pramogų ir sau.

Taigi, norintiems atrasti kitas Vilniaus spalvas, tačiau nežinantiems nuo ko pradėti, patariame aplankyti šias internetines svetaines, kur rasite įvairiausių pasiūlymų su išsamia ir informatyvia informacija. 

Scroll to Top