Kredito unija

Kaip gauti paskolą naujam verslui pradėti?

Žmonėms, galvojantiems pradėti savo verslą, labiausiai abejones ir nerimą kelia finansai. Dažniausiai verslo idėjai yra reikalingas pradinis kapitalas. Tad ką daryti jei savo pinigų neturite, tačiau labai norite įgyvendinti ilgai puoselėtą verslo idėją.

Kredito unija yra ta finansų institucija, į kurią galite kreiptis dėl paskolos ir savo verslo finansavimo. Būtent kredito unija, skirtingai nei daugelis bankų, konsultuoja savo klientus atsižvelgiant į jo individualią finansinę situaciją. Dėl to, yra didelė tikimybė, jog bus rastas bent iš dalies jus tenkinantis pasiūlymas ir jūs neliksite tuščiom rankom. Gali būti suteikiamos skirtingo pobūdžio verslo paskolos: verslui pradėti, jo pirkimui ar plėtrai. Taip pat ir jaunimas gali teikti paraišką dėl verslo paskolos gavimo. Galima teikti paskolų paraiškas ir dėl investicinių projektų finansavimo, pavyzdžiui jei planuojate pirkti komercines patalpas ar įrangą. Iškilus finansiniams sunkumams galima prašyti apyvartinių lėšų paskolos, kuri padėtų stabilizuoti įmonėms finansinę situaciją. Galima atidaryti ir kredito liniją, kurią galimą naudoti pagal savo poreikį, norint užtikrinti savo verslo pajamų stabilumą.

Norint gauti paskolą, reikia tapti kredito unijos nariu. Tą gali padaryti tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys. Tuomet narystė įpareigoja mokėti narystės mokestį. Tačiau tai suteikia galimybę naudotis paskolomis verslui, pradedant jo kūrimu ir įmonės steigimu, baigiant gamybos linijos planavimu, plėtra ir apyvartinių lėšų stabilizavimu, iškilus finansiniams sunkumams.

Visos verslo paskolos gavimo sąlygos priklauso nuo jūsų individualios situacijos. Visą informaciją apie palūkanas, garantijas, paskolos gavimo tvarką, sąlygas studentams ir jaunimui bei neįgaliesiems ar kito pobūdžio aktualią informaciją galima sužinoti konsultacijos metu, kuomet kredito unijos vadybininkas įvertinęs jūsų finansinę situaciją, ją suteiks ir pasiūlys geriausią variantą.

Scroll to Top