Populiariausios Europoje keliautojų mobiliųjų telefonų programėlės

Populiariausios Europoje keliautojų mobiliųjų telefonų programėlės

Kelionėms skirtos mobiliųjų telefonų programėlės gali padėti įvairiais būdais: ieškant pigių autobuso bilietų, viešbučių, rekomenduotinų maitinimo įstaigų, įdomių ir smagių dalykų, kurie prieinami už priimtiną kainą. Šios programėlės leidžia ne tik sutaupyti pinigų, tačiau naudojantis jomis pati išvyka gali tapti sklandesnė, įsimintinesnė. Mobiliesiems telefonams skirtų programėlių skaičius auga, todėl kartais labai sunku atsirinkti tas, kurios gali duoti daugiausia naudos. Šiame straipsnyje pateikiame sąrašą programėlių, kurios mūsų įsitikinimų yra pačios geriausios.

 

            „Omio“ (arba buvusi „GoEuro“) programėlė

            Daugelis patyrusių keliautojų mano, kad tai viena geriausių kelionių programėlių visoje Europoje. Ja galite naudotis norėdami rezervuoti traukinių, autobusų ar lėktuvų skrydžių bilietus į bet kurią Europos vietą. Taip pat tai viena iš geriausių pigaus transporto palyginimo programų, nes joje pateikiamos visos transporto galimybės, kaip nuvykti iš taško A į tašką B. Vos kelių mygtukų paspaudimais, galite pasirinkti geriausius ir Jūsų poreikius atitinkančius kelionių maršrutus, tuo pačiu gaudami mažiausios kainos pasiūlymus.

 

            „CityMapper“ programėlė

            „CityMapper“ yra žinoma kaip geriausia Europos žemėlapių programa, kurios tikslas, kad žmonės keliaudami mieste patirtų kuo mažiau streso. Joje pateikiamos įvairių miesto transporto rūšių pasirinkimo galimybės, nuo vaikščiojimo pėsčiomis, važiavimo dviračiu iki keliavimo autobusu, traukiniu. Ja patogu naudotis norint palyginti įvairaus transporto maršrutus, jų laiką.

 

            „Google Maps“ programėlė

            „Google Maps“ programėlė yra Google įrankis, pasaulyje puikiai žinomas dėl detalių ir funkcionalių žemėlapių, 360 laipsnių gatvių panoraminių vaizdų, realaus laiko eismo sąlygų vertinimo, maršrutų planavimo (tiek pėsčiomis, tiek automobiliu, dviračiu, viešuoju transportu).

 

            „TheFork“ programėlė

Ši programėlė labai pravers tiems, kurie svajoja apie atostogas gausias nuostabiu maistu. Ji padės ne tik išsirinkti geriausius restoranus Jūsų lankomame mieste, tačiau gali suteikti ir nuolaidų. Ties kiekvienu sąraše esančiu restoranu galite rasti apžvalgas, nuotraukas, meniu. Šiuo metu ši programėlė pristato daugiau nei 30 000 restoranų iš 10 Europos šalių.

 

            „TripAdvisor“ programėlė

            „TripAdvisor“ yra itin garsi visame pasaulyje kelionių svetainė, kurioje pateikiama naujausia informacija apie keliones. Šia programėle galite naudotis norėdami palyginti ir rezervuoti viešbučius, lėktuvo bilietus, užsisakyti restorane vietą ir netgi išsinuomoti mašiną. „TripAdvisor“ yra subūrusi didelę keliautojų bendruomenę, kurie forumuose dalinasi savo pastebėjimais, atsiliepimais, kelionių patirtimi.

 

            „Hotel Tonight“ programėlė

Ši nemokama programėlė siūlo paskutinės minutės viešbučių užsakymus visuose pasaulio miestuose. Dėl paskutinės minutės užsakymų pobūdžio, ši programėlė gali pasiūlyti itin dideles nuolaidas nuo nurodytos viešbučio kainos.

 

            „Viator“ programėlė

            Ši programėlė suteikia galimybę rezervuotis įdomiausias kelionių veiklas. Kur bekeliautumėte po pasaulį, didelė tikimybė, kad „Viator“ kur nors netoliese gali Jums pasiūlyti turą, ekskursiją ar kokią kitą įdomią veiklą.

 

Nesvarbu, ar susiruoštumėte ilgai kelionei, ar tai būtų tik trumpa išvyka autobusu, tikimės, kad šis pateiktas mobiliojo telefono programėlių sąrašas bus Jums naudingas.

Scroll to Top