ekomercija iliustracija

Kurias prekes geriau pirkti internetinėje, o ne fizinėje parduotuvėje?

Karantinas mus visus išmokė – kai kurias prekes apsipirkinėti internetu yra kur kas paprasčiau ir patogiau. Nereikia stovėti eilėse, veltui deginti kuro ir gaišti savo laiko. Bet kai kurioms prekėms tai yra itin aktualu ir jas pirkti yra kur kas patogiau nei fizinėje parduotuvėje.

Knygos – elektroninės prekybos prekė pionierė

J. Bezos’as įkūręs Amazon iš pat pradžių prekiavo tik knygomis ir ne veltui – šios prekės neužima daug vietos, jų siuntimas yra paprastas, o jas rinktis internetu dažnai net patogiau negu realybėje. Perkant knygą internetu siuntimas yra labai patogus – tiek prekeiviui, tiek transportuojančiai įmonei, tiek pačiam pirkėjui. Užtikrinti kad viršeliai liks puikios būklės taip pat paprasta poliesterio ir kitų pakavimo medžiagų dėka. Išsirinkti patinkančia knygą taip pat paprasčiau kompleksinių paieškos sistemų dėka. Jeigu mus domina vieno autoriaus knygos, galime jį įsivesti į paieška ir akimirksniu bus pateiktos visos autoriaus parduodamos knygos. Tuo tarpu knygyne, reikėtų tokios informacijos paklausti konsultanto. Ir, žinoma, konsultantai ne robotai ir ne paieškos sistemos – greičiausiai praleis vieną ar kitą autoriaus mažiau žinomą knygą, galimai ir išvis nežinos daugiau knygų ir pasiūlys paieškoti tarp to paties ar panašaus žanro knygų.

Maisto prekių pirkimas internetu – žymiai patogesnis

Kol pirkėjai vakaruose maisto prekėmis į namus gali džiaugtis jau ne vienerius metus, Lietuvoje tai vis dar naujiena, kurią žmonės noriai išbandė karantino metu. Ir pastebėjo, kad tai yra itin patogu, ypač žmonėms kurie gyveno toliau nuo didžiųjų prekybos centrų. Nereikia leisti laiko kamščiuose, dažnai prekių pasirinkimas perkant per programėlę yra kur kas didesnis palyginus su vietine mažesne parduotuve. Dažniausiai perkami jau pažįstami prekių ženklai ir produktai tad būtinybės peržvelgti prekes gyvai nėra.  Pristatymas taip pat pigus – vos keli eurai. Perkant daug prekių siūlomas ir nemokamas pristatymas. Tokį pasiūlymą turi dauguma maisto prekių į namus tiekėjų. Kokias internet pardavinėjamas prekes rekomenduotumėte jūs?

Scroll to Top