ka būtina žinoti perkant planšetę

Ką būtina žinoti perkant planšetę?

Geras planšetinis kompiuteris gali būti universali jūsų technologijų arsenalo dalis ir padėti jums atlikti daugybę funkcijų, kurias atliktumėte su nešiojamuoju kompiuteriu, naudojant kur kas mažiau vietos užimantį prietaisą. Nors nešiojamasis kompiuteris tikrai reikalingas daugeliui, visgi, paprastoms kasdienėms užduotims patogiau ant sofos susirangyti būtent su planšete rankose.

Tačiau, planšetinių kompiuterių kainos įprastai svyruoja nuo 100 iki 1000 eurų, tad tikrai nėra lengva suprasti, kuris iš jų būtų tinkamiausias būtent jums ir kokia sumą derėtų skirti tokiam pirkiniui. Brangesnės planšetės išsiskiria tuo, kad jos turi kur kas daugiau funkcijų, bet nėra prasmės permokėti, jei jų galbūt niekada nenaudosite. Tuo tarpu, įsigijus itin pigų variantą, jums gali trukdyti mažas ekranas ar prasta kameros kokybė.

Taigi, tam, kad išsirinktumėte jūsų poreikius geriausiai atitinkantį prietaisą, reikėtų įsivertinti kelis svarbius dalykus ir užduoti sau šiuos klausimus:

1.Kokio dydžio planšetė jums bus patogiausia?

Jeigu planuojate ją nuolat nešiotis su savimi, jums labiau tiktų patogus, lengvas ir mažas variantas. Tuo tarpu, jei planuojate žiūrėti filmus ar skaityti knygas, patogesnis būtų šiek tiek didesnis ekranas.

2. Koks yra jūsų biudžetas?

Kadangi planšečių kainos yra labai skirtingos, įsivertinti savo biudžetą yra būtina. Galite rasti tikrai kokybiškų įrenginių tiek už mažesnę, tiek už didesnę kainą, tad nusistatykite sumą, kurią norėtumėte išleisti.

3. Kokios funkcijos jums yra reikalingos?

Pirkti planšetinį kompiuterį dažniausiai norime dėl to, kad siekiame patenkinti tam tikrus savo poreikius. Aiškiai sau įsivardinkite, kam planuojate naują įrenginį naudoti – knygų skaitymui, filmų žiūrėjimui, bendravimui su artimaisiais, o gal tik elektroninių laiškų bei naujienų skaitymui? Supratus poreikį, bus tikrai paprasta išsirinkti iš gausybės skirtingų variantų. O nusipirkus naują planšetę ir norint, kad ji kuo ilgiau tarnautų bei būtų apsaugota nuo dūžių ar subraižymų, tam reikalingi specialūs planšečių dėklai, kuriuos įsigyti galite užsukę į TavoTel.lt.

Scroll to Top