Moterims, kurios nori išsiskirti ir pabrėžti savo kojų grožį, tinkamiausios raštuotos ir spalvotos pėdkelnės

Raštuotos pėdkelnės sugebėjo užimti dominuojančią poziciją daugelio sezonų mados tendencijų topuose. Tai ne tik ryškus akcentas, bet ir labai universalus, padedantis paslėpti smulkius trūkumus ir pasiekti norimą įvaizdį aksesuaras. Be abejonės būtų galima drąsiai teigti, kad kiekvienos moters garderobe atrasime skirtingo stiliaus pėdkelnių, kurios yra tikras išsigelbėjimas, kol neprasidėjo nuogų kojų sezonas. Be to, pėdkelnės ne tik apsaugo nuo vėsaus oro, bet ir atlieka slaptą misiją – padailina ir koreguoja moters figūrą, dailiai maskuodamos nedidelius trūkumus ir tuo pačiu suteikdamos išskirtinai elegantišką ir išbaigtą stilių.

Atsižvelgdami į skirtingus metų laikus, galite rinktis įvairaus storio raštuotas pėdkelnes. Tai gali būti 15-20 vidutinio storio pėdkelnės su raštais, tinkančios pavasariui ir rudeniui ar net vėsioms vasaros naktims, arba 60 denų storio žiemai.   

Kokios raštuotos pėdkelnės yra populiariausios?

Mūsų klientės jau spėjo įvertinti mūsų pasiūlą, dėl to drąsiai grįžta atgal ir rekomenduoja mus savo draugėms ir kolegėms. O mes džiaugiamės, kad galime papuošti moteris ir suteikti joms daugiau pasitikėjimo savimi. Mėgstančioms išskirtinumą ir nebijančioms eksperimentuoti su savo stiliumi, siūlome rinktis spalvotas pėdkelnes. Nėra jokių taisyklių, kaip jas reikėtų derinti. Tačiau atminkite, kad „aukso viduriuku‘‘ yra laikoma, kai jūsų aprangos detalėse yra ne daugiau kaip trijų spalvų. Kitu atveju, tai atrodys kaip spektaklio kostiumas, o ne kasdieninė skoninga apranga. 

Raštuotos pėdkelnės būna pačios įvairiausios, tad priklausomai nuo progos, galima pasirinkti norimo motyvo pėdkelnes

 Pavyzdžiui, itin puošniai atrodo plonos raštuotos pėdkelnės, pasiūtos iš gipiūro. Moterims jos labai patinka ir tokios pėdkelnės mielai yra perkamos ypatingoms progoms, kuomet norima pasipuošti ir atrodyti seksualiai. Tačiau tam, kad neatrodytumėte neskoningai, raštuotas pėdkelnes reikėtų pasirinkti labai atsakingai. 

Pirmas dalykas yra tas, kad pėdkelnių dydis būtų tinkamas ir jaustumėtės ne tik gražiai, bet ir patogiai. Kitas, nemažiau svarbus dalykas – tinkamai įvertinti savo figūros tipą ir pasirinkti tokio stambumo raštą, kad jis jūsų formas dailintų, o ne vizualiai pridėtų papildomų kilogramų. Žinokite, kad smulkūs raštai, vizualiai lieknina kojas ir dailina siluetą, tuo tarpu – stambesni, veikia atvirkščiai. Populiariausi raštai išlieka – eglutės pynimas, žąsies kojelė, taškeliai, žvaigždės, tinklelio imitacija, geometrinės figūros, dryžiai, langeliai ir augalų motyvai. Taip pat efektingai atrodo ir spalvotos-raštuotos pėdkelnės, kurios puikiai suderinamos su kitais aksesuarais. Mūsų asortimente yra siūlomos tik kokybiškos pėdkelnės, kurių rūšis kruopščiai atrenkame ir stengiamės, jog jos atitiktų naujausias mados tendencijas. Visus gaminius galima patogiai įsigyti internetu. Čia yra siūlomi įvairūs dydžiai ir spalvos, tad pasirinkimas tikrai yra labai platus.

Scroll to Top