Naudingos programėlės

Naudingos programėlės

Kokybiškas gyvenimas yra nepakeičiama laiko planavimo dalis. Visi sutinka, kad reikia planuoti apmokamą darbo laiką. O kaip laisvalaikis? Faktas yra tai, kad savo laisvalaikį turėtumėte planuoti taip pat kruopščiai, kaip ir darbo dieną. Kaip teigiama pranešime spaudai, naudodamiesi mobiliaisiais telefonais galima efektyviai praleisti kiekvieną laisvalaikį ir išmokti naujų dalykų. Taigi kokias programas naudoja produktyvumo entuziastai?

Ar teko girdėti apie „Dualingo“? Tai puiki mokomoji programėlė

Dabar galite nemokamai patobulinti anglų kalbos žinias arba išmokti naują kalbą. Šioje mobiliojoje programoje galite rasti daugiau nei 30 skirtingų pasaulio kalbų. Trumpi kursai padės išmokti kalbėti, skaityti ir rašyti: pradedant raktiniais žodžiais ir sakiniais, kasdien mokytis naujų frazių.

Nemokamai išmokite anglų, kinų, japonų, korėjiečių, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, rusų, portugalų, turkų ir daugiau. Norite sužinoti, kokią kalbą išmokti? Rekomenduojame, praėjusiais metais populiariausios buvo mandarinų, ispanų, vokiečių ir prancūzų kalbos.

Kasdienė joga – atsipalaidavimas ir sportas jūsų gyvenime

Laisvalaikiu svarbu išmokti atsipalaiduoti ir emociškai pailsėti. Daugeliui žmonių kasdieniai jogos užsiėmimai gali padėti pasiekti ramybės, atsipalaidavimo ir emocinės pusiausvyros. DailyYoga yra viena iš populiariausių jogos programų. Programėlė prisitaiko prie kiekvieno vartotojo poreikių, todėl galite individualiai pasirinkti mankštos trukmę, lygį, tikslą ir jogos stilių.

Norint patogiai žiūrėti jogos užsiėmimus telefone, būtina turėti ilgai veikiančią bateriją. Nepamirškime ir dar vieno svarbaus akcento – didelio ekrano, per kurį bus patogiau stebėti mankštą.

Google podcast – jei dar nenaudojate, privalote pradėti šiandien

Internetinės transliacijos dabar laikomos tokiais populiariais ir prasmingais laisvalaikio praleidimo būdais, kaip ir knygos. Atsisiuntę šią programėlę turėsite prieigą prie tūkstančių įdomių žiniatinklio informacijos santraukų. Naudodami „Google Podcasts“ galite lengvai rasti naujausius įrašus, peržiūrėti rekomendacijas, atitinkančias jus dominančias sritis, ir sudaryti mėgstamiausių sąrašus.

Jei šiuo metu nesidomi transliacija internetu, siūlome pradėti nuo populiariausio: „Joe Rogan Experience“ – išskirtinės audiovizualinės internetinės transliacijos, kurią veda amerikiečių komikas ir televizijos laidų vedėjas Joe Roganas, bendradarbiaujantis su įvairiais „Talk to scale“ svečiais. Kitas dalykas, kurį verta paminėti, yra tai, ką turėtumėte žinoti – tai edukacinė internetinė transliacija, kuri klausytojus moko įvairiomis temomis nuo istorijos iki sveikatos.

Ted – girdėjote? Jei ne – įdėmiai skaitykite, tai gali būti geras atradimas

Ar jums patinka klausytis įkvepiančių žmonių? Tada galbūt girdėjote apie TED pokalbius. Ši specialiai sukurta programėlė turi labai patogią TED vaizdo įrašų biblioteką, o vaizdo įrašuose yra subtitrai daugiau nei 100 kalbų.

Jei nežinote, nuo ko pradėti, siūlome tris populiariausias kalbas TED konferencijų istorijoje. Pirmasis – Keno Robinsono „Ar mokyklos žudo kūrybiškumą?“.

21 dienos iššūkis naujiems tikslams pasiekti

Ar norite ugdyti naujus įpročius? O gal norite atsikratyti įpročio nuolat kalbėti telefonu, patirti emocinių valgymo problemų ar graužti nagus? Ši programėlė gali patenkinti jūsų poreikius ir padėti žengti pirmąjį žingsnį pokyčiuose. Išmaniajame telefone esančių programėlių pagalba galite sutelkti dėmesį į norimus išsiugdyti įpročius, pažymėti dienas ir sekti pažangą siekiant savo tikslų.

Tyrimai rodo, kad naujam įpročiui suformuoti prireikia maždaug 21 dienos. Tai reiškia, kad tam tikra veikla, pavyzdžiui, sveika mityba, kasdienė mankšta ar naujos kalbos mokymasis, taps kasdieniu įpročiu, jei tai darysime nuolat 21 dieną.

Straipsnyje pateikta informacija yra rekomendacinio pobūdžio (parengta tinklaraštininkų), kiekvienu individualiu atveju būtina kreiptis į specialistus. Išbandykite visas programas ir tikrai rasite bent vieną, kuri atitiks jūsų norus.

Scroll to Top