Užstrigote su auto kelyje? Užsisakyti pagalbą internetu galima greitai ir paprastai

Nei vienas iš mūsų nėra apsaugotas nuo nelaimių ir tuo pačiu nei vienas nėra apsaugotas nuo gedimų kelyje. Jeigu taip atsitiko ir Jums bei Jūsų transporto priemonei – tokiu atveju siūlome kreiptis į profesionalus, kurie išties gelbėjimosi ranką ir suteiks pagalbą nepriklausomai nuo to, kurioje vietoje esate.

Techninė pagalba kelyje bus visada šalia, jeigu į telefoną įsivesite pagalbos numerį. Tuomet niekada neteks justi to nesaugumo jausmo, kai viduryje nakties priverstinai teko sustoti kelkraštyje, nežinomoje vietoje.

Kas gali padėti?

Pradėjus ieškoti pamatysite, kad techninės pagalbos kelyje paslaugas teikia labai daug įmonių. Kuris yra geriausia? Ieškoti siūlome įvertinus šiuos kriterijus:

  • Kokios yra paslaugų kainos?
  • Kuriame šalies regione paslaugos teikiamos? O gal visoje Lietuvoje?
  • Taip pat, kokios tiksliai paslaugos suteikiamos. Tik atsivežimas iki taško B, ar auto tvarkymas vietoje?
  • Kokie atsiliepimai apie meistrus sklando internete?
  • Ar teikiamos garantijos?

Lyginti servisus patogiausia internete. Greitai išanalizuosite skirtingus pasiūlymus ir rasite Jums labiausiai tinkamą.

Dažniausios problemos kelyje

Nustebsite, tačiau techninės pagalbos kelyje meistrai tikina, kad viena dažniausiai pasitaikančių problemų, su kuria jie susiduria, yra skilę stiklai. Tai dažniausiai atsitinka važiuojant  labai dideliu greičiu arba labai sudėtingu keliu, žvyrkeliu. Tokiu atveju į stiklą patekę akmenukai suskaldo stiklus, matomumas tampa labai blogas. Natūralu, ka tuomet žmonės nori kuo greitesnės pagalbos, kad  galėtų saugiai važiuoti ten, kur planavo, o stiklas netrukdytų puikiai matyti kelio.

Daugiau apie pagalbą kelyje bei kontaktus galite rasti čia: https://www.stiklu-ekspertai.lt/stiklo-keitimo-paslaugos/pagalba-kelyje/. Bendradarbiaukite su pačiais geriausiais, kurie paslaugas teikia lanksčios kainomis.

Scroll to Top