poilsis maljorkoje

„Airbnb“ programėlės fenomenas: nuo šiol apsistoti galima visur

Dažniausiai didžiausia problema keliaujantiems yra nakvynė. Jei keliaujama ne su turizmo agentūromis, kurios iš anksto pagalvoja ir išperka viešbutį ar hotelį, žmogui tenka pačiam pasirūpinti, kur gyventi visos kelionės metu. Šiandien tai padaryti yra kur kas lengviau išmanios programėlės „Airbnb“ dėka. Joje įvairiausias vietas, kur gyventi atostogų metu, rasti visai nesunku. Be to, čia didelis nuomojamų patalpų ar kambarių pasirinkimas, taigi sau tinkamą vietą ras tiek studentas, tiek prabangos ieškantis turistas.
Programėlė buvo sukurta dar 2008 metais Jungtinėse Amerikos valstijose, San Franciske, Kalifornijoje keturių žmonių komandos. Tai buvo Brian Chesky, Joe Gebbia, Nathan Blecharczyk ir Laurence Tosi. Pagrindinis jų darbo tikslas buvo sukurti internete vietą, kur bendraminčiai galės rasti arba išnuomoti trumpam laikotarpiui savo namus ar vasarnamius Idėja tąkart skambėjo gana įdomiai, mat ne išmaniųjų telefonų programėlių amžius buvo dar tik prasidėjęs, tačiau šie kūrėjai surizikavo ir pasauliui pristatė inovaciją tiek kelionių versle, tiek it srityje.
Ir jiems pasisekė – programėlė sulaukė daugybės vartotojų iš įvairių šalių dėmesio. Nuo pat jos išleidimo dienos 2008 -aisiais iki pat šių dienų „Airbnb“ taip išpopuliarėjo, kad šiandien programėle naudojasi daugiau negu keli milijonai vartotojų iš viso pasaulio. Kai išsvajotas poilsis Maljorkoje ar kitoje pasaulio vietoje turi būti pamatuojamas greitai randama nakvynės vietas pas žmones, tai programėlė ,,Airbnb” vienareikšmiškai laimi.
Šiandien ieškoti, kur gyventi galima net 26 kalbomis, kurių tarpe, žinoma, yra ir pati populiariausia užsienio kalba – anglų ir kitos tokios, kaip rusų, prancūzų, italų ir kt.
Taigi, išmaniojoje programėlėje „Airbnb“ galima ieškoti kambario lofto tipo namų ar viso atskiro namo už norimą sumą. Privalumas yra tas, kad įsijungus programėlę ar internetinę svetainę iš karto pateikiamas filtras, kuriame reikia pasirinkti vietą, pinigų sumą, kainą, už kurią nuomosite, žmonių skaičių ir pan. Tad poilsis Maljorkoje, Danijoje ir daugybėje kitų valstybių miestų bus garantuotas, su lig ta minute, kai programėlėje „Airbnb“ rezervuosite sau nakvynę. O jeigu ieškote daugiau patarimų apie keliones maloniai kviečiame apsilankyti apkeliauk.lt, kur rasite įvairiausių patarimų apie keliones į visus pasaulio kraštus.

Scroll to Top