Kokias mobilias programėles pravartu naudoti verslui?

Kokias mobilias programėles pravartu naudoti verslui?

Šiandien jau būtų sunku rasti žmogų, kuris neturėtų išmaniojo telefono. Na, o mobilioji programėle arba mobilioji aplikacija yra vienas tų dalykų, kurį galite įdiegti į tokio pobūdžio telefoną ir, žinoma,  mėgautis šio sprendimo teikiama nauda. Na, o, kokia ta  nauda bus, priklausys nuo mobiliosios aplikacijos. Na, o jų šiandien yra ypač daug įvairių ir jas galėtume skirstyti pagal pačius įvairiausius kriterijus. Belieka tik pasakyti, kad asmenys, kurie turi verslą taip pat gali rinktis ypač įvairias programėles, kurios padės lengviau valdyti verslo procesus bei sulaukti geresnių rezultatų. Svarbu pasakyti, kad šias programėles turėtumėte rinktis įvertinę savo verslo bei savo poreikius, tačiau jau netrukus pakviesime jus susipažinti su itin populiariomis programėlėmis, kurios yra skirtos verslui. 

Asana

Nesunku pastebėti, kad yra vienas dalykas, ko negali išvengti joks verslas. Tai – pačios įvairiausios užduotys. Ir jų kartais būna tiek daug, kad galiam skaičiuoti net ne dešimtimis, o šimtais. Belieka tik pasakyti, kad kai užduočių yra tiek daug, tai būna ypač sudėtinga jas visas suplanuoti ir tinkamai atlikti. Tačiau galite būti tikri, kad, jei tik imsite naudotis šia programėle, tai užduotis planuoti bus kur kas lengviau, o jūsų komanda dirbs kur kas efektyviau. 

LastPass

Ne paslaptis, kad internetas šiandien jau tapo neatsiejama ūsų kasdienybės dalimi, o verslas – taip pat ne išimtis. Kone kiekvienas verslas šiandien yra neatsiejamas nuo internetini svetainių, serverių, elektroninio pašto ir t.t. Visi šie akcentai taip pat neatsiejami ir nuo slaptažodžių. Visgi, kai jų yra labai daug, gali būti sudėtinga visus prisiminti. Belieka tik pasakyti, kad ši programėlė yra tarsi virtuali jūsų slaptažodžių skrynia, tad, kai reikės prisijungti prie jums svarbių internetinių erdvių, tai padaryti bus kur kas lengviau.

Dar daugiau info rasite https://logistikai.lt/category/valdymo-sistemos/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top