Online bendravimo programos

Online bendravimo programos

Drąsiai galima sakyti, kad būtent bendravimas yra vienas didžiausių džiaugsmų, kokį tik galime patirti. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad esame socialios būtybės, todėl bendravimas – mums iš tiesų yra labai svarbus. Būtent bendravimas užpildo mūsų dienas pačiomis įvairiausiomis emocijomis, be to, galima dalintis patirtimi bei žiniomis. Taigi, bendrauti tiesiog būtina ir, nieko keista, kodėl dauguma žmonių ieško ne tik būdų, kaip palaikyti ryšį su jau pažįstamais žmonėmis, bet ir taip pat nori susirasti naujų draugų.  Na, o šiems tikslams ypač puikiai tinka socialiniai tinklai ir online bendravimo programos. Gera žinia ta, kad šiandien jų yra iš tiesų nemažai, tad kiekvienas gali pasirinkti pagal savo poreikius bei lūkesčius. Na, o mes – kviečiame susipažinti su populiariausiomis.

Signal

Ši programėlė iš daugelio kitų išsiskiria tuo, jog yra itin saugi, o svarbiausia jos ypatybė yra šifravimo technologija. Ši programėlė naudoja End to End principą, o tai reiškia, kad žinutė užšifruojama jūsų telefone, o ne debesyje. Taigi, tai reiškia, kad šios informacijos neįmanoma pasisavinti. Tačiau ir tai – dar ne viskas: vartotojus džiugina ir tai, kad šis programėlės atstovai yra pažadėję, jog vartotojams neteks išvysti reklamų. Na, o pati programėlė yra išlaikoma iš pinigų, kuriuos paaukoja vartotojai. 

Telegram

Tai – programėlė, kuri jau turi daugiau nei 500 milijonų vartotojų. Šios programėlės kūrėjai jau pasižadėjo, jog vartotojų duomenys tikrai neatiteks trečiosioms šalims. Be to, besinaudojantieji šia programėle, gali išbandyti ir išnykstantį turinį, t.y., specialų slaptą susirašinėjimą, kai po tam tikro laiko siųsta informacija išnyksta. 

Threema

Ši programėlė yra ypač palankiai vertinama dėl labai aukštų saugumo ir privatumo standartų. Taip pat svarbu akcentuoti, kad yra taikomas vienkartinis įsigijimo mokestis.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top