Verslo valdymo sistemos technologija – efektyvus būdas valdyti verslą

Šiandieną mes norime pristatyti gana naują programinės įrangos rūšį Lietuvos rinkoje – verslo procesų valdymo sistemas. Ši technologija patraukė mūsų dėmesį dėl teigiamų atsiliepimų ir jau ne vienos sėkmės istorijos. Mes norime Jums trumpai pristatyti pagrindines sistemų rūšis ir paaiškinti kuo jos skiriasi viena nuo kitos.

CRM – sistema padedanti valdyti įmonės ryšius su esamais ir būsimais klientais. Ši programa apima organizavimo, automatizavimo ir sinchronizavimo technologiją, pardavimuose, marketinge ar paslaugose.

IWS – atsargų valdymo bei sąskaitų ruošimo sistema, kuri padeda patogiau stebėti pardavimo procesus, sutaupo laiko ir padidina pelną.

LMS – sistema skirta logistikos verslui. Ji apima atsiskaitymus, darbuotojų informavimą, transportavimą. Efektyviai prižiūrimu gabenimo procesai leidžia ženkliai sumažinti kaštus.

RMS – tai turimo inventoriaus valdymas viduje įmonės. Ši sistema rodo tikslų rezervacijos tvarkaraštį, todėl Jūs išvengsite įvairių nesusipratimų, kai tas pats išteklius rezervuojamas kelis kartus.

SMS – prekių ir paslaugų sferose plačiai naudojama, procesų efektyvumo stebėjimo programa. Ši sistema padeda užtikrinti glaudžius santykius su klientais, kadangi joje fiksuojama kiekviena smulkmena.

DMS – didelių kiekių dokumentų ir informacijos valdymo sistema. Ši programa leidžia išsaugoti įvairių formatų dokumentus ir pasiekti juos iš bet kurios vietos kur yra interneto prieiga. Saugumas garantuotas.

PMS – tai ribotų išteklių paskirstymo programa. Su šia sistema produkto kūrimas atneš didžiausią grąžą, o darbų eiliškumas bus nustatytas atsižvelgiant į resursų užimtumą.

Mes manome, kad šiuolaikinis verslas neįsivaizduojamas be šių technologijų. Verslo  procesų valdymo sistemos padeda sutaupyti laiko, pinigų, apsaugo duomenis, jomis paprasta naudotis ir yra mėgstamos darbuotojų. Technologijos ir verslas, tai dvi neatskiriamos sritys, kurios tik veikdamos kartu gali padėti pasiekti geriausių rezultatų.

Scroll to Top