Ko reikia „startuolių“ internetinėms svetainėms?

Kuriant ar perkant internetinę svetainę – iš pradžių reikia gerai apmąstyti, kam ji bus skirta: ar tai bus informacinė svetainė, ar portalas, ar elektroninė parduotuvė, ar start’upas…yra daugybė svetainių rūšių ir kiekvienai taikomi vis kiti reikalavimai. Šįkart plačiau aprašysiu dažniausiai pasitaikančius start’upams kuriamų internetinių svetainių reikalavimus.
Visų pirma, start’upams ypač svarbi svetainės kokybė. Juk perspektyvus „startuolis“ yra tas, kuris taikosi ne tik į Lietuvos, bet ir į užsienio rinkas. Dėl to „pamatai“ turi būti tvirti, reikia apgalvoti visas smulkmenas, kurių gali prireikti ateityje, taigi labai svarbus neribotas svetainės funkcionalumas.
Antra – reikia kruopščiai apgalvoti visą lankytojo kelią ir svetainės tikslą. Svarbu suplanuoti kiekvieną lankytojo žingsnį: nuo „nutūpimo“ iki tikslo pasiekimo. Žinoma, reikia atkreipti dėmesį į svetainės specifiką.
Trečia – start’upai iš kitų verslo rūšių išsiskiria tuo, kad yra naudingi visuomenei. Tai reiškia, kad ir internetinė svetainė turi teikti didelę naudą masei žmonių. Tai pasiekti galima tuomet, kai svetainė turi daug funkcijų arba susieja sunkiai surandamą informaciją iš įvairių šaltinių.
Puikus pavyzdys – projektas Kurgyvenu.lt, pateikiantis aktualiausią informaciją apie nekilnojamąjį turtą. Peržvelgus šią internetinę svetainę galima nesunkiai įžvelgti jos privalumus: svetainės valdymas paprastas ir elementarus, galima gauti daug įvairios naudingos informacijos apie nekilnojamąjį turtą, informacija aktuali didžiajai gyventojų daliai.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top