antivirusiniu programu privalumai

Antivirusinių programų privalumai

Domina kompiuterių apsauga nuo virusų? Ką turėtumėte žinoti prieš pasirinkdami vieną ar kitą produktą. Apžvelgsime privalumus, kuriuos gali turėti antivirusinės programos.

Galimybė kontroliuoti viską 24/7. Speciali vartotojo paskyra, skirta valdyti saugumui, leis prijungti įrenginį prie licencijos, apsaugą valdyti iš savo kompiuterio, išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose. Maža to, turėsite daug funkcijų, įgalinčių konfigūruoti ir apsaugoti savo slaptažodžius.

Visi slaptažodžiai vienoje vietoje. Jūs, žinoma, turite daug slaptažodžių ir kartais juos užmirštate. O jei naudojate vieną slaptažodį, rizikuojate, kad kompiuterio virusai jį nulauš ir kils grėsmė visoms jūsų socialinėms paskyroms ir kitiems prisijungimams.

Pamiršus slaptažodį, atsiranda papildoma rizika ir jo atkūrimui švaistomas brangus jūsų laikas. Speciali, saugi programa kurs, sinchronizuos, pritaikys ir saugos kiekvieną slaptažodį jūsų renginyje.

Kelių įrenginių apsauga. Turite kompiuterį, išmanųjį telefoną, planšetę ir kitus įrenginius – apsaugokite juos sykiu ir valdykite visą jų apsaugą.

Piniginės vertės apsaugojimas. Kompiuterio apsauga nuo virusų yra itin svarbi kai jūsų kompiuteryje saugoma informacija turi piniginės vertės išraišką.

Šeimos narių apsauga. Dažnai vaikai nesuprasdami reikšmės, gali atidaryti kelius į jūsų kompiuterį, pro kuriuos įslinks kompiuterio virusai. Taip pat vaikus apsaugokite nuo gausiai plintančios suaugusiems skirtos reklaminės informacijos.

Kiekvienam vartotojui reikalingas konkretus ir specializuotas produktas. Vertėtų pasitarti su specialistais, diegiančiais antivirusines programas ir įsigyti sertifikuotą produktą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top