Draudimo kaina: apskaičiuokite pasinaudoję draudimo skaičiuokle

Rinkdamiesi draudimo paslaugas internetu – be abejonės domėsitės ir kainomis, norėsite jas palyginti tarp skirtingų šios paslaugos teikėjų. Jei nuspręsite vaikščioti per visus draudimo biurus ir klausinėsite – užtruksite išties daug laiko. Tačiau yra ir paprastesnis variantas: kainas galite sužinoti internetu, pasinaudoję draudimo skaičiuoklėmis.

Draudimo skaičiuoklė – tai patogus kainos skaičiavimo įrankis. Tam reikalingi tam tikri duomenys apie jus, tokie kaip:

  • jūsų vairuojamo automobilio valstybinis numeris;
  • laikotarpis, kuriam norite pasirašyti draudimo sutartį;
  • data, nuo kurios norite, kad įsigaliotų draudimo polisas;
  • transporto priemonės naudojimo šalis/šalys (jeigu automobiliu važinėsite ir užsienyje – draudimas kainuos brangiau);
  • ar bus kitų automobilio vairuotojų (jei taip – reikia pažymėti jų amžių ir stažą).

Draudimo skaičiuoklę rasite čia: http://draudimas.ld.lt

Draudimo skaičiuoklės gali kiek skirtis, tačiau jų esmė yra ta pati: įvertinti vairuotojo rizikingumo laipsnį.

Taigi internetu galima lengvai ir greitai (bent jau preliminariai) sužinoti skirtingų draudimo įmonių jums siūlomas automobilio draudimo kainas. Tačiau kaina – ne vienintelis veiksnys, svarbus renkantis draudėją. Labai svarbu pamatuoti ir įmonės patikimumą – juk nenorite, kad įvykus eismo įvykiui, žala būtų neatlyginta ir tektų pačiam apmokėti nuostolius.

Jei jau išsirinkote draudėją ir nusprendėte pasirašyti sutartį – nepamirškite detaliai išsinagrinėti sutarties sąlygų ir jų laikykitės. Jeigu po sutarties pasirašymo pasikeis jūsų rizikingumas – taip pat apie tai turite informuoti draudėją.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top