Nemokami žaidimai

Kompiuteriniai žaidimai – pagal pomėgius ir amžių

Žmonės šiandien nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be kompiuterinių žaidimų.

Tai – beveik kiekvieno jauno žmogaus laisvalaikio praleidimo būdas, galimybė apsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką.

Kita vertus, žaidžiant kompiuterinius žaidimus lavinamas mąstymas, įgyjama naujų žinių, kūrybinių sumanymų, taip galima įgyti net gyvenimiškų įgūdžių, apie kuriuos realiame gyvenime net neįsivaizduotume.

Pasidomėjus, kur dauguma žmonių ieško kompiuterinių žaidimų aiškėja, kad didžioji dauguma ieško nemokamų žaidimų.

Nemokami žaidimai talpinami internetinėse svetainėse. Čia jų pasirinkimas didžiulis, skirtas vaikams, paaugliams, suaugusiems. gali rinktis ieškantys loginių, kovinių, azartinių, strateginių ak kitokių žaidimų.

Pastebima, kad žmonių suvokimas apie kompiuterinius žaidimus pamažu keičiasi. Niekas jau nebepaneigs, jog tai svarbus momentas jauno žmogaus asmenybės ugdyme, o ne tik tuščias laiko švaistymas. Mitas, kad kompiuteriniai žaidimai kenksmingi – seniai paneigtas.

Statistika byloja, kad pavyzdžiui Jungtinėse Amerikos valstijose vidutinis žaidėjų amžius 32 m., mūsų šalyje – šis amžius jaunesnis, tačiau ir pas mus jau subrendo karta, kuri puikiai supranta savo atžalas, nes ir patys nuo pat savo vaikystės žaidžia kompiuterinius žaidimus . Pastebima, jog šis pomėgis vienijanti skirtingo amžiaus žmones ir net padeda užmegzti geresnius santykius su vaikais, tampa tema tarpusavio pašnekesiams.

Pasaulyje atliekama daug tyrimų kompiuterinių žaidimų. Jie skelbia, kad kompiuteriniai žaidimai gerina vaikų gebėjimus: žodžių, teksto įsiminimą, vaizdų atpažinimą, loginį mąstymą, informacijos supratimą, greičiau priimamos naujos idėjos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top