kokio ilgio internetas

Kokio “ilgio” yra internetas?

Daugelis šiuolaikinio pasaulio žmonių negali įsivaizduoti gyvenimo be interneto. Jis leidžia mums paprasčiau bendrauti, paprasčiau atrasti reikalingą informaciją, pirkti, ieškoti, domėtis… Jis mums leidžia sutaupyti labai daug laiko ir padaryti tai, apie ką anksčiau galėjome tik svajoti, pasaulis tinklas sujungė visą pasaulį ir šiuo metu viso pasaulio žmonių širdis plaką tuo pačiu rimtu. Ir viskas tik dėl pasaulinio tinklo, kurį galima vadinti pagrindine globalizacijos priežastimi.

Skirtingi interneto planai tinka skirtingais atvejais ir skirtingiems žmonėms. Lietuviai yra itin išmanūs. Jie aktyviai naudojasi interneto paslaugomis ir dažniausiai renkasi greičiausius planus. Žinoma, juos visada stengiasi derinti su pigumo kriterijumi. Ir tikrai įmanoma. Svarbiausia pasirinkti patį geriausią tiekėją, kurio paslaugos geriausiai atitinka Jūsų poreikius. Derinkite detales, nes detalės ir yra svarbiausios ieškant tobulumo.

Įdomi informacija apie pasaulinį tinklą

Jeigu internetas dingtų – pasaulyje kiltų sumaištis. Juk daugelis žmonių telefonų bei kompiuterių nepaleidžia iš rankų vos ne ištisą parą. Ši stebuklu vadinama paslauga pasižymi šiomis charakteristikomis.

  1. Turbūt nežinojote, tačiau internetas jau gana greitai švęs savo pirmąjį šimtąjį gimtadienį. Daugelis interneto atsiradimo paslaugas sieja su tokiu internetu, kokiu naudojamės dabar. Tikrai ne. Anksčiau www naršymo paslauga buvo prieinama tik mokslininkams ir jie dirbo tam, kad šiuo metu kiekvienas iš mūsų galėtų mėgautis virtualaus pasaulio malonumais.
  1. Apskaičiuota, kad internetu naudojasi beveik trys milijardai viso pasaulio gyventojų ir skaičius nuolatos auga. Net ir trečiosioms pasaulio šalims atsiveria prieiga prie pasaulio informacijos, kuri palengvina gyvenimą. Skirtingose valstybėse siūlomi ir skirtingi interneto planai. Jeigu lietuviams svarbu, kad internetas būtų greitas, kai ekonomiškai nestabilios šalys džiaugiasi, kad jis yra apskritai.
  1. Apskaičiuota, kad Lietuvoje internetu naudojasi apie 80 % žmonių. Prie to itin prisidėjo įvairios akcijos, kurių metu senoliai bei kaimo žmonės mokinami kaip naudotis kompiuteriais.
  1. Juokingas faktas, tačiau buvo apskaičiuota, kad internetas sveria apie 50 gramų. Tai apskaičiavo mokslininkas R. Seitz, kuris pasvėrė milijardus elektronų, kurie kiekvieną dieną perduoda reikalingą informaciją iš vieno puslapio į kitą.

Skirtingi interneto planai – kiekvienam pagal poreikius

Internetas – fenomenalus reiškinys, kurį daugelis žmonių vis dar sunkiai supranta. Visgi, tai netrukdo mėgautis jo teikiamais malonumais.

Skirtingi interneto planai patenkina ir skirtingų žmonių poreikius. Kol vienas belaidis internetas naudojamas mokslo įstaigose ir turi veikti itin kokybiškai, nes prie tinklo jungiamasi šimtais skirtingų kompiuterių, tuo tarpu kitas reikalingas tik šeimos reikmėms. Dėl pasirinkimo ir konsultacijos patogiausia yra kreiptis į atsakingą asmenį, konsultantą (pavyzdžiui: myPlan.lt), kuris atsakys į visus iškilusius klausimus bei padės pasirinkti tą planą, kuris leis patogiai, greitai ir pigiai naudotis virtualaus pasaulio privalumais.

Scroll to Top