telefonų klonai

Telefonų klonai – ar verta įsigyti?

Prieš svarstant, ar vertėtų įsigyti telefonų kloną, pirmiausia reikėtų tiksliai žinoti, kas tai per dalykas. Paprasčiau tariant, klonai yra telefonų kopijos, kurios dažniausiai gaminamos Kinijoje. Tokius telefonus galite užsisakyti internetu tiek užsienyje, tiek perpirkti iš kitų naudotojų Lietuvoje – jų išvaizda bus panaši į išmaniuosius telefonus, kurių vardą jie nešioja, tačiau šie klonai skirsis savo kaina ir tam tikromis funkcijomis.

Vienas pagrindinių aspektų, dėl kurių susižavima tokiu variantu, yra kainos klausimas – tokie telefonai iš išorės atrodo absoliučiai identiški pirminiam variantui, o kaina gali skirtis dvigubai, o kartais net ir trigubai. Tiems, kuriems svarbu naujausios tendencijos ir telefono vardas, tokios kopijos atrodo tikras išsigelbėjimas, tačiau atsiliepimai apie šias prekes – ne patys geriausi.

Žinoma, kartais iš Kinijos atvežtos prekės yra nepelnytai nuvertinamos, kadangi jų tarpe gali pasitaikyti ir kokybiškų bei patvarių produktų, tačiau kalbant apie telefonus, tokiems atlaidiems nereikėtų būti. Vien jau žodžiai kopija ir klonas neskamba labai viliojančiai – telefonai bet kokiu atveju neatitiks originalo kokybės ir dažniausiai net negalės pasiūlyti visų funkcijų, tad kokia prasmė tuomet įsigyti tokį gaminį? Kitas atvejis, jeigu esate laimės kūdikis ir dažniausiai pataikote ant kokybiškų įrenginių – tuomet net ir kopija tarnaus ne vienerius metus, o funkcijų užteks pilnaverčiam telefono naudojimui.

Visais kitais atvejais vertėtų apsvarstyti, ar ne geriau būtų įsigyti paprastesnį, tačiau originalų telefoną už panašią kainą, kurią ruošiatės paskirti telefono klonui. Tuomet nereikėtų jaudintis dėl laikui bėgant vis labiau ryškėjančių defektų ar skaityti atsiliepimus, apie būtus ar nebūtus kiniškų telefonų minusus. Kai kurie iš jų tikrai gali išgąsdinti net ir visko mačiusius, tačiau jeigu vis dėl to nuspręsite įsigyti telefono kloną, kiekvienu išgirstu faktu iš karto netikėkite ir nemeskite telefono pro langą – gali būti, jog savo rankose laikote pakankamai kokybišką aparatą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top