drabuziai internetu

Drabužių pirkimas internetu: kaip nesuklysti?

Apsipirkinėjimas internetu tapo ypatingai populiarus – pirkdami tokiu būdu, net neišėję iš namų galime atnaujinti savo garderobą ir pripildyti spintas naujais drabužiais. Visgi, perkant rūbus ir aksesuarus neretai neišvengiama klaidų, gerokai apsunkinančių visą šį procesą. Aptarėme populiariausias iš jų – pasitikrinkite, ar taip nesielgiate ir Jūs.

Per mažai dėmesio skiriama dydžio pasirinkimui

Tai – kone esminė klaida, galinti nulemti tai, jog ką tik įsigytus drabužius iš karto norėsis grąžinti. Taip dažnai nutinka tais atvejais, kai iš karto pasirenkamas tas rūbų dydis, kurį perkame dažniausiai. Visgi, jei atidžiau panagrinėsite aprangos aprašymus, pamatysite, jog prie daugelio prekių yra pateikiamos dydžių lentelės – jei žinote pagrindinius savo matmenis, galėsite pasirinkti tokį rūbą, kuris atrodys idealiai.

Priimami skuboti sprendimai

Pastebėjote, jog šiuo metu siūloma itin gera vyriškos rankinės akcija ir nusprendėte ją įsigyti čia ir dabar? Jei tai daiktas, kurį buvote nusižiūrėję iš anksčiau – puiku, tačiau jeigu tokį aksesuarą matome pirmą kartą, skubėti nereikėtų. Palyginkite skirtingų parduotuvių pasiūlymus, pasidomėkite atitinkamos prekės ypatybėmis, pagalvokite, prie ko ją derinsite ir tik tuomet priimkite sprendimą. Nors tuomet apsipirkimas nebus toks smagus, galite būti tikri – nei vienam įsigytam rūbui ar aksesuarui neteks dulkėti lentynose.

Per daug dėmesio skiriama tendencijoms

Ši klaida daroma apsipirkinėjant ir fizinėse parduotuvėse, tačiau internete atitinkamus rūbus dažnai matome ant nepriekaištingai atrodančių modelių, tad kyla dar didesnis noras juos įsigyti. Visgi, reikėtų prisiminti, jog ne visi drabužiai ir ne visos tendencijos tinka būtent Jums. Susipažinti su vyraujančiomis madomis yra sveikintina, tačiau turėtumėte jas pritaikyti pagal savo figūrą – tuomet nei vienas pirkinys Jūsų neapvils.

Neišanalizuojamos internetinės parduotuvės

Nors tokia klaida daroma vis rečiau, vis dar pasitaiko atvejų, kuomet susižavėjus ypatingai geromis kainomis ar kitais pasiūlymais, nusprendžiama pirkti iš niekur iki šiol negirdėtos internetinės parduotuvės. Taip, kartais gali pasitaikyti ir labai puikių laimikių, tačiau atsarga šiuo atveju gėdos tikrai nepadarys. Pasidomėkite, ar parduotuvė yra įregistruota, paieškokite atsiliepimų ir įsitikinkite, jog prekiaujama originaliomis prekėmis. Tai ypač aktualu kai ketinama pirkti vertę kuriantį gaminį, pavyzdžiui, vyrišką laikrodį – tokių aksesuarų pravartu paieškoti Pigu.lt el. parduotuvėje.

Išvengę visų šių klaidų, internetu apsipirksite dar paprasčiau ir tikslingiau. Tai padaryti tikrai nėra sudėtinga – jei tiksliai žinosite, ko ieškote ir pasidomėsite, kur Jūsų laukia geriausi pasiūlymai, pavyks išvengti bet kokių nesusipratimų. 

Scroll to Top