3 app’sai norintiems sportuoti namuose su svoriais

Norite pradėti sportuoti namuose su svoriais, tačiau nežinote, nuo ko pradėti? Jums gali praversti kelios programėlės, kurios neleis prarasti motyvacijos ir užtikrins, kad mankšta būtų efektyvi. Taigi, kokias sportui skirtas programėles vertėtų išbandyti?

Hudl Technique

Svarbu pasirūpinti, kad visi pratimai būtų atliekami taisyklingai, nes tik tuomet galėsite tikėtis paties geriausio rezultato. Šis app‘sas padeda tobulinti atliekamų pratimų techniką: jums tereikia nufilmuoti, kaip atliekate vieną ar kitą pratimą su svoriais, o tuomet jį galite išanalizuoti sulėtintame laike. Šią analizę palengvina „Hudl Technique“ programėlės funkcija, leidžianti pažymėti ir pamatuoti kampus, nubrėžti tiesias linijas, ir t.t.

Dumbbell Workout

„Dumbbell Workout“programėlėje siūlomas treniruotes parengė profesionalus kūno rengybos ir kultūrizmo treneris. Kiekvienas mankštos su svoriais pratimas turi išsamų paaiškinimą, iliustracijas ir aiškinamąjį vaizdo įrašą, todėl visa tai leidžia taisyklingai atlikti pratimus. Programėlė siūlo viso kūno treniruotes, trumpas treniruotes, kurios yra skirtos kasdienei mankštai, įvairius 30 dienų iššūkius, kurie skirti raumenų masės didinimui, pilvo riebalų deginimui, ir t.t.

Home workouts with dumbbells

„Home workouts with dumbbells“ programėlė taip pat siūlo efektyvias treniruotes su svarmenimis. Vartotojams suteikiama galimybė susikurti individualią treniruotę iš konkrečių juos dominančių pratimų, taip pat galima reguliuoti treniruočių režimą, rinktis specialias treniruotes, skirtas įvairioms raumenų grupėms, ir t.t. Svarbiausia yra tai, kad ši programėlė neleidžia prarasti motyvacijos: atlikdami įvairius pratimus galėsite gauti taškų ir pasiekti aukštesnius lygius.Sportuok.lt parduotuvėje turėsite galimybę rinktis iš įvairių tipų skirtingų svorių hantelių, o parsisiuntę pasirinktą programėlę įvairius pratimus galėsite atlikti neprarasdami motyvacijos. Treniruotės su svarmenimis namuose gali būti tikrai labai efektyvios, tačiau svarbu pasirūpinti, kad visi pratimai būtų atliekami taisyklingai.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top