Kokios lengvatos Jums priklauso, jei telefoną pirkote salone?

Telefonas – svarbiausias žmogaus įrankis jau daugybę metų. Be mobilaus įrenginio žmonės niekur negali išeiti, nes nuolat norisi patikrinti socialinius tinklus, bendrauti su draugais ir giminėmis. Kartais palikus telefoną gali nutikti tiek gerų dalykų, kurių nepastebėsite, dėl to žmonės mobiliuosius įrenginius turi su savimi. Tačiau kad ir kiek saugome savo telefonus, jie gali sugesti, gali ir ekranas sudužti dėl neatsargumo, dėl to verta aptarti, kokios lengvatos priklauso, jei telefonas buvo pirktas salone. Jei Jums nepriklauso nemokamas taisymas ir norite kokybiško ir greito aptarnavimo kreipkitės į sinerta telefonų taisymas, nes ten specialistai žino kaip sutvarkyti visus gedimus ir padės Jums išspręsti su mobiliuoju telefonu susijusias problemas. 

Taigi, jei aš pirkau telefoną salone, man priklauso šios lengvatos:

  • Pirmiausia kyla klausimas, kur kreiptis, kam nešti tą mobilųjį telefoną? Jei mobilųjį telefoną pirkote kokiame nors salone, dažniausiai jam yra suteikiama dviejų metų garantija, dėl to neškite mobilųjį telefoną į tą saloną, kuriame jį pirkote. Jei garantija jau bus pasibaigus, kaip jau minėjau kreipkitės į Sinerta specialistus, kurie Jums tikrai padės.
  • Jei einate į saloną ir nešate savo mobilųjį įrenginį, kuris turi garantiją, nepamirškite su savimi turėti garantijos laikotarpio liudijimo lapelį, dokumentą, kuriame yra telefono pirkimo sutartis. Jei telefoną nešate į Sinerta, papildomų dokumentų turėti nereikia.
  • Taip pat reikia žinoti, kad jei pažeistas serijinio numerio lipdukas, Jums taisymas salone nėra taikomas, taip pat jei dėl gedimo kaltas pirkėjas, svarbu ir naudoti duotą įkroviklį, nes tuomet gali irgi netaisyti, sakyti, jog kaltė yra įkroviklio. Sinertoje taisomos visos telefonų problemos, nesvarbu, kas jas sukėlė.

Salone pirktam telefonui yra keletas lengvatų, tačiau dažniausiai mobiliuosius įrenginius reikia taisyti specialiose taisyklose, tokiose kaip Sinerta, kur dirba specialistai, kurie sutvarkys visus gedimus. Visuomet galite skambinti specialistams ir pasiteirauti Jums rūpimų klausimų. Specialistai labai mandagūs ir visuomet pasiruošę padėti išspręsti problemą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top