Kaip pasirinkti patvarų išmanųjį telefoną?

Geriausi rinkoje esantys patvarūs išmanieji telefonai pasižymi išskirtiniu patvarumu, ilgai laikančiomis baterijomis ir daugybe funkcijų, reikalingų naudojimui lauke ir ekstremaliomis sąlygomis. Technologijų profesionalai paaiškina, kodėl renkantis tvirtą išmanųjį telefoną reikia atsižvelgti į šiuos 5 pagrindinius dalykus.

1.  Specifikacijos

Tvirti įrenginiai turi atitikti techninius ilgaamžiškumo standartus, įskaitant MIL-STD-810G ir IP68 ir IP69K sertifikatus. Pavyzdžiui, gynybos departamento sukurtas MIL-STD standartas nusako, kad įrenginys yra tinkamas naudotis ekstremaliomis sąlygomis. Paprastai gamintojai telefonų patvarumą įrodo atliktais bandymais, jie metami iš tam tikro aukščio, panardinami į nustatyto gylio vandenį. Ieškokite patvarių įrenginių https://www.telefonubaterijos.lt/.

2. Baterijos veikimo laikas

Mobiliųjų įrenginių baterijos veikimo laikas yra svarbus kriterijus užsiimant veiklomis lauke. Patvarūs telefonai turi didelės talpos bateriją, kuri yra dvigubai didesnė nei įprastame išmaniajame telefone. Jie gali užtikrinti 48 valandų nepertraukiamą naudojimą. Galite naudoti telefoną kaip norite lauke nesijaudindami, kad išsikraus baterija.

3. Išmanumas ir saugumas

Tvirto išmaniojo telefono GPS funkcija yra viena iš svarbių lauko veiklos funkcijų. Tai gali užtikrinti, kad nepasiklysite lauke. Toks įrenginys gali būti puikus kompanionas žygeiviams, sportininkams ir kitiems žmonėms, kurie dažnai dirba atšiauriomis oro sąlygomis.

4.Galingas procesorius

Tvirtas telefonas turėtų turėti itin galingą procesorių, kad įrenginio savininkas galėtų dirbti su jam svarbiomis programomis.

5.Kamera

Kameros funkcija yra viena iš pagrindinių funkcijų, į kurią daugelis atsižvelgia rinkdamiesi išmanųjį telefoną. Jei išmanusis telefonas turi didelės raiškos kamerą, jis gali pakeisti net ir skaitmeninį fotoaparatą ir palengvinti jūsų kuprinę keliaujant. Su didelės raiškos telefono kamera galite fotografuoti nuostabius kraštovaizdžius ir savo įsimintiniausias akimirkas.

Žinoma, geras tvirtas išmanusis telefonas turi būti ne tik patogus naudoti lauke, bet patikimas kompanionas tiems, kurie dirba sandėliuose. Atsparūs kritimui ir dūžiams išmanieji telefonai leidžia efektyviai dirbti statybų sektoriaus darbuotojams.

Scroll to Top