Kaip gauti paramą naujam verslui?

Turėti nuosavą verslą yra daugelio žmonių svajonė. Ir, nieko keista, kodėl taip yra – nuosavas verslas ne tik galimybė vykdyti sau patinkančią veiklą bei įgyvendinti savo planus, bet ir taip pat – sukurti darbo vietas kitiems žmonėms. Dar daugiau, įkurdami verslus, mes taip pat keičiame ir pasaulį. Taigi, belieka tik pridurti, jei norite turėti savo verslą, tai tikrai nereikėtų savęs stabdyti. Viskas, ką reikia daryti, tai – siekti šios svajonės. Juo labiau, kad yra daugybė puikių pasirinkimų, pavyzdžiui, galite gauti paramą naujam verslui. Kaip tai padaryti ir, kokios galimybės jūsų laukia? Tai ir aptarsime jau netrukus.

Viena iš galimybių, kuria galite pasinaudoti, yra inovacijų bei technologijų skatinimas. Verta akcentuoti, kad tam tikros institucijos noriai investuoja į verslo tyrimus bei plėtrą, o taip pat – inovacijų bei technologijų diegimą.
Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu akcentuoti, kad jūsų laukia dar ir kita galimybė, tai – geresnės verslo aplinkos kūrimas. Svarbu pasakyti, kad netrūksta institucijų, kurios taip pat yra pasiruošusios investuoti iį tai, kad jūsų verslo aplinka būtų kuo konkurencingesnė, modernesnė bei inovatyvesnė.

Taip pat svarbu pakalbėti ir apie dar vieną galimybę, kuri irgi yra aktuali naujam verslui, tai – darbuotojų mokymas. Galite kreiptis į institucijas, kurios skirs lėšų tam, kad jūsų darbuotojai galėtų dalyvauti mokymuose.

Na, o pabaigai belieka tik pasakyti, kad norintiems paramos, visų pirma, reikėtų sužinoti, ar jų verslas gali būti finansuojamas? Jei taip, tai tokiu atveju, jums reikėtų pateikti paraišką prašymo pildymui. Jei į jūsų paraišką bus atsižvelgta tuomet sulauksite keitimo pildyti prašymą. Taigi, jums beliks tik užpildyti šį prašymą.

Na, o dar daugiau informaicjos rasite http://www.auth.lt/paslaugos/verslas/es-parama/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top