Siuntų paieška

Siuntų paieška – galimybė stebėti siuntą realiu laiku

Kai Lietuvoje atsirado galimybė pirkti internetu iš lietuviškų elektroninių parduotuvių, daugelis nedrąsiai žiūrėjo į šį reikalą, tačiau išdrįsdavo. Kai atsirado galimybė pirkti iš užsienio parduotuvių, tik nedidelė grupė žmonių ryžosi tai išbandyti. Kitus neramindavo mintys, ar jo neapgaus? Ką reikės daryti ir kaip susisiekti, jei apgaus? Ar siunta pasieks Lietuvą ir per kiek laiko tai padarys? Kiek kainuos siuntimas? Ir kiti panašūs klausimai…

Šiandien apie tokius dalykus pirkėjai nebegalvoja, nes pirkimas internetu iš užsienio šalių elektroninių parduotuvių – kasdienis reiškinys. Beveik visos elektroninės parduotuvės siunčia siuntinius į Lietuvą, o apgaulių pasitaiko itin retai, o jų tikimybė – tokia pati, kaip ir tarp Lietuvos elektroninių parduotuvių. Siuntimas kainuoja, dažniausiai, tikrai nedaug arba priklauso nuo užsakymo sumos, o kartais siuntimas – apskritai, nemokamas.

Siuntos pristatymo laikas – atskiras klausimas. Elektroninėje parduotuvėje visada yra nurodomi bent apytiksliai, per kiek laiko siuntinys pasieks Lietuvą ir dažniausiai spėjama į tą intervalą. Būtent dėl to elektroninės parduotuvės jau išmoko, kad reikia geriau nurodyti ilgesnį pristatymo laiką ir džiaugtis teigiamais atsiliepimais, kad siunta gavėją pasiekė greičiau, nei buvo nurodyta, nei nurodyti trumpesnį pristatymo laiką ir atsakinėti į pirkėjų laiškus su klausimu, kada siunta pasieks juos ir, ar spės bateliai atkeliauti iki išleistuvių kitą savaitę. Tačiau šiandieninės technologijos apsipirkimo internete kokybės kartelę iškėlė dar aukščiau – siuntų paieška leidžia pagal siuntinio kodą realiu laiku stebėti, kaip keliauja Jūsų bateliai.

Taigi, jei nesiryžtate pirkti internetu iš užsienio elektroninių parduotuvių, įvertinkite tai, kad siuntą pagal jos kodą galite stebėti realiu laiku, kas užtikrina patikimumą, kokybę ir saugumą. Ir abejonės tikrai turėtų išsisklaidyti.

Scroll to Top