IT paslaugos

Verslas internete – nebeproduktyvus?

Kai prieš dešimtmetį visas verslas pradėjo keltis į internetą, visiems atrodė, kad tai jau aukščiausias lygis, tačiau šiandien rinkoje yra ir dar aukštesnių laiptelių. Kokie jie ir ar verslas internete – jau atgyvena?

Šiandien verslas, jei jis nori būti žinomas ir sėkmingas, privalo būti internete, o kiti verslo sprendimai – jau pasirinkimai, bet ne būtinybė. Tačiau, jei įmonė nori sėkmingai veikti internete arba kitose šiuolaikinėse platformose, jai reikalingos IT paslaugos ir jų sprendimai. Apie kokias kitas verslo valdymo platformas kalbame?

Pastaraisiais metais didelės ir vidutinės įmonės, norėdamos pasiekti dar platesnį auditorijos ratą, dar labiau paspartinti komunikaciją tiek su klientais, tiek įmonės viduje, priimti dar greitesnius sprendimus, prie reikalingos informacijos prieiti čia ir dabar, įsidiegė mobiliąsias aplikacijas arba turi planų tai padaryti artimiausiu metu.

Mobiliosios aplikacijos (programėlės) gali būti skirtos tiek išoriniams, tiek vidiniams įmonės poreikiams patenkinti ir, neabejotinai, įmonei kuria pridėtinę vertę bei pelną. Visi esame įpratę su savimi visada turėti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, todėl prie įmonės informacijos galime prisijungti dar greičiau, dar paprasčiau: nereikia suvedinėti jokių internetinių puslapių adresų, ieškoti interneto prieigos, jei neturime mobiliojo interneto, nereikia prisijunginėti ir pan. – viską galime padaryti tiesiog pasiėmę išmanųjį įrenginį ir paspaudę vieną piktogramą.

Žinoma, mobilioji aplikacija yra tik viena iš visos verslo valdymo sistemos dalių ir tikrai nėra pati svarbiausia, o jos ilgalaikę naudą kol kas išmatuoti yra sudėtinga, tačiau, kad tokia nauda yra, niekas neabejoja.

Taigi, jei galvojate, kad, jei Jūsų verslas yra internete, Jūs jau viską padarėte, klystate – šiandien rinkoje yra dar aukštesnių verslo sklaidos platformų. Vienos iš jų – mobiliosios aplikacijos, skirtos verslo valdymui tiek išorėje, tiek viduje.

Scroll to Top