Brangiojo metalo gaminių graviravimas – vis dažnesnis pasirinkimas

Lietuviai aukso žiedus, grandinėles ir paprasčiausiai kiekvieną dieną nešiojamas apyrankes vis dažniau pasirenka graviruoti moderniais lazeriais. Technologijos labai sparčiai juda į priekį, tad natūralu, kad „piešiamas” mikroskopinis tikslumas, taip pat, ant mažo metalinio dirbinio išraižomi ilgiausi tekstai, kurie yra gana neblogai matomi.

Graviravimo lazeriu tikslumas – milimetrinis

Graviravimas lazeriu vis dažniau pasirenkamas tokiu atveju, kai dekoruojami papuošalai vyrams. Tai paskatino galimybę rinktis norimą raštą, taip pat, atlikti net ir pačius sudėtingiausius graviravimo dirbinius. Jeigu anksčiau standartinis junginys “Myliu tave” ir jaunavedžių vardo raidės buvo graviruojamos ant abiejų jaunavedžių santuokinių žiedų, tai šiuo metu sėkmingai pasiekiamas maksimalus tikslumas ir vyrai gali pasirinkti norimą graviūrą, kuri nebūtinai turi sutapti su ta, kuri raižoma ant moters papuošalo.

Kokie papuošalai dažniausiai graviruojami?

Kalbant apie papuošalus vyrams galima paminėti tuos pačius, kuriuos dažniausiai graviruoja ir moterys. Kaip jau minėjome, lazeriu dažniausiai puošiami vestuviniai žiedai, tad pagal poreikius dekoruojami tiek moters, tiek vyro. Taip pat vyrai vis dažniau nešioja solidžias apyrankes, kurios taip pat dekoruojamos graviūromis. Žinoma, tokiu atveju apyrankės dažniausiai būna brangiojo metalo. Atrodo solidžiai, elegantiškai, taip pat, metų eigoje visiškai nekeičia savo išvaizdos.

Žinoma, graviruojami ir laikrodžiai. Specialistai tikina, kad į juos dažniausiai kreipiasi moterys, kurios nori savo vyrams padovanoti skoningus rankos laikrodžius. O kad suteiktų jiems daugiau asmeniškumo – jie yra graviruojami lazeriu.

Viskas – pagal kliento poreikius

Galima drąsiai sakyti, kad šiais laikais galimybės yra neribotos. Lazeriais galima išpjaustyti net ir pačius smulkiausius raštus bei paveiksliukus. Tiesa, ties šia vieta dar nėra sustojama, kadangi IT sektoriuje atsiranda vis daugiau technologijų, kurios yra jungiamos su graviūros aparatais. Tuomet tiksliai kompiuteryje nupiešiamas piešinukas perkeliamas ant brangiojo metalo gaminio. Taip dekoruojami dirbiniai ne tik užrašais, tačiau net ir 3D vaizdais.

Kadangi graviravimas nėra labai pigi paslauga – verta dekoruoti tik brangiojo metalo gaminius.

Scroll to Top