Apple iPhone mobilusis telefonas

Kaip išsirinkti telefonų dydį?

Ieškote tobulai Jūsų poreikius tenkinančio telefono – puiku. Juk reikia įvertinti bei palyginti labai daug kriterijų, kol būsite ramus, kad radote tai, kas Jums labiausiai tinka. Tiesa, vienas mažiausių kriterijų, kuris tikrai labai svarbus, tačiau pamirštamas yra telefono dydis. Kadangi šiais laikai mobilieji naudojami ne tik skambinimo, tačiau ir naršymo tikslais – dydis tampa labai svarbus.

Didelis ekranas – patogu

Žiūrėjimas per didelį ekraną yra kur kas patogesnis, tačiau išlaikyti tokį telefoną taip pat yra kur kas sunkiau, tad nukritęs dažnai ekranas visiškai suskyla. Tokiu atveju reikalingas paslauga tampa iPhone remontas. Iphone remonto kaina tikrai nėra didelė, tad labai svarbu visus tvarkymo darbus palikti profesionalams. Tik tokiu atveju galėsite būti užtikrintas, kad pakeistas ekranas atrodys taip tobulai, lyg telefonas buvo ką tik naujai pirktas iš salono.

Iphone ekranų keitimas dažniausiai reikalingas tokiu atveju, kai susiduriama su vienu iš šių gedimų:

  • Kai ekranas sudužo.
  • Kai ekranas suskilo.
  • Kai ekranas įskilo;
  • Kai ekrano paviršius susibraižė.

Kadangi iphone ekrano keitimo kaina nėra didelė – prikelti naujam gyvenimui telefoną nebus brangu. Juolab, iphone stikliuko keitimas atliekamas greitai, tad viskas – pagal kliento pageidavimus.

Ekrano saugojimo niuansai

Taigi, nors iphone ekrano keitimas atliekamas pagal kliento norus – pigiai ir greitai, tačiau kai kurie svarsto, ar tikrai didelis ekranas yra toks geras pasirinkimas. Paprasčiausiai žiūrėti pro tokį gal ir patogiau, tačiau tvarkymas kelia daug nepatogumų. Lygiai taip pat kaip ir nepatogu telefoną laikyti kišenėje, kadangi dažnai jose jis paprasčiausiai netelpa. Tokiu atveju puikia alternatyva tampa telefonai, kurie turi mažesnius ekranus. Būtent tokie ir yra dažniausiai perkami Apple gaminiai. Tokiu atveju mažėja tikimybė, kad mobilusis apskritai suduš ir jums bus reikalingas iphone ekrano keitimas.

Kadangi šiuo metu telefonų labai daug ir dydžių pasiūla taip pat labai plati, tikime, kad kiekvienas skyręs šiek tiek laiko pasirinkimui tikrai ras tai, kas jam labiausiai tinka ir patinka. Prieš pirkdami naują telefoną, pasikonsultuokite su šią sritį gerai išmanančiais meistrais, dirbančiais Mano-phone telefonų taisykloje: https://mano-phone.lt/.

Scroll to Top