licejus mokytojai

Privačių mokyklų pranašumai

Pasirinkti mokyklą yra sudėtinga, nes jų yra daug. Pasirinkimus lemia artumas prie namų, draugų įtaka ir mokslo kokybė. Jei mokykla atitinka visus kriterijus, pasirinkti yra itin lengva. Dažnai šeima renkasi tas mokyklas, kuriose jau mokėsi kas nors iš artimųjų ar pirmasis vaikas. Kiekviena mokykla yra savaip gera ir tinkanti, dėl to kiekvienas padarytas apsisprendimas yra tinkamas. Tačiau jei norite sau ir savo vaikui geriausios ir užtikrintos ateities, verta rinktis geriausiai paruošiančias mokyklas. 

Geriausią išsilavinimą ruošiančios mokyklos yra privačios, mokamos, tačiau investuoti į savo ateitį yra verta. Tokios mokyklos ruošia ne tik puikius specialistus, bet ir suteikia galimybę tobulėti. Jau pradinėse klasėse mokoma užsienio kalbos, kuri nėra vien anglų, dėl to tokie vaikai yra pranašesni ir jau esantys didesnėse klasėse gali papildomai dirbti vertimuose. Privati mokykla moko, kaip dirbti komandoje, dėl to toks specialistas rinktai yra reikalingiausias. “Erudito” licėjaus mokykla ruošia puikius specialistus, kurie studijas gali tęsti visuose universitetuose, tiek Lietuvos, tiek užsienio. Egzaminų rezultatai visuomet yra aukščiausi, nes vaikai mokomi kritiškai mąstyti ir taisyklingai atlikti jiems skirtas užduotis.

Mokyklos aplinka naujoviška, pamokos integruotos naujausiomis informacijomis, dėl to mokymosi procesas yra linksmas ir įdomus, dauguma vaikų net nelaukia vasaros, nes mokykloje linksma ir smagu. Taip pat organizuojama daug išvykų, kurių metu vaikai supažindinami su naujovėmis ir darbo rinka.

“Erudito” licėjaus mokykla yra Kaune ir Vilniuje, dėl to galite rinktis Jums patogesnį miestą. Visi mokytojai yra draugiški ir turintys geriausias kvalifikacijas. Licėjaus mokytojai nuolat tobulėja, lanko seminarus ir visi yra jauni bei priimtini vaikams. Visi mokytojai moka naudotis naujausiomis technologijomis ir puikiai žino, kaip sudominti vaikus, kad jiems patiktų mokymosi programa. Mokytojai mielai konsultuoja, padeda ir moko, niekuomet nepalieka nei vieno vaiko, aiškina tol, kol visi supranta. Svarbu yra tai, jog klasėje gali būti ne daugiau nei 20 vaikų, dėl to kiekvienam vaikui skiriamas išskirtinis dėmesys. Mokytojai moko tik svarbiausius dalykus, tie dalykai, kurie yra nereikalingi tiesiog praleidžiami ir renkamasi mokyti tai, ko prireiks egzamine ar gyvenime.

Rinkitės atsakingai, nes tik Jūs atsakingi už savo ateitį.

Scroll to Top