ISO prieš Andriod

Android prieš iOS

Klausimas, kuri operacinė sistema geresnė – „Android“ ar „iOS“ – gali tapti neišsemiama tema, kurioje kiekvienas pusė sugebėtų surasti kontrargumentą savo oponentui. Kokie šių sistemų pagrindiniai privalumai ir skirtumai?

„Android“ suteikia kur kas didesnę laisvę jos turėtojams – tai lemia naudojamas atviras kodas ir laisva rinkos sistema. Dėl šios priežasties galimos didesnės modifikacijos, o įvairių mikroprogramų kūrėjai džiaugiasi paprastesnėmis sąlygomis talpinant savo darbus „Google Play“ parduotuvėje. Didesnė laisvė tuo pačiu sukuria ir šiek tiek daugiau problemų – gali atsirasti daugiau saugumo spragų ar virusų, tačiau iš esmės šios galimybės dažniausiai traktuojamos kaip „Android“ operacinės sistemos privalumas.

Dar vienu iš jų ekspertai dažnai įvardina glaudų bendradarbiavimą su „Google“ kompanija. Atrodytų, jog vartotojas tiesioginės naudos dėl to neturėtų jausti, tačiau ši sąjunga suteikia galimybių įsigyti daugiau nemokamų programų. „Android“, perimdama tam tikrus dalykus iš „Google“, kartu perima ir tam tikrus produktus – niekam ne paslaptis, jog „Google“ siūlomos programėlės skirtos kokybiškam ir patogiam gyvenimui, tad galimybė jomis naudotis visiškai nemokamai suteikia didžiulį pranašumą „Android“ operacinei sistemai – tuo labiau, jog „Google“ kompanija tikrai nesiruošia sustoti su naujienomis.

Kalbant apie kainas, pigesnis variantas neabejotinai yra operacinė sistema „Android“. Ypač tuomet, kai skaičiuojamas bendras vidurkis – įrenginius, kuriuose diegiama „iOS“, galima nesunkiai suskaičiuoti, tuo tarpu „Android“ sistemą rastumėte net ir pačiuose paprasčiausiuose išmaniuosiuose telefonuose.

Būtent dėl šios priežasties atsiranda manančių, jog „Android“ sistema skirta tiems, kurie negali pasigirti aukštu pragyvenimo lygiu, todėl „iOS“ tampa tarsi geresnio gyvenimo rodikliu. Geras įvaizdis, kokybė, patikimumas – tai pagrindiniai aspektai, dėl kurių vertinama ši operacinė sistema, o kuri iš jų iš tikrųjų geresnė – labiau požiūrio ir poreikių klausimas.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top