Kaip išsirinkti nešiojamąjį kompiuterį 2018 metais?

Prasidėjus naujiems mokslo metams, visi skubame ieškoti naujo, galingo nešiojamojo kompiuterio, kurio kainos ir kokybės santykis atitiktų mūsų lūkesčius. Tačiau išsirinkti kokybišką produktą, kuris veiktų ne vienerius metus ir kurio kaina neviršytų biudžeto yra tikrai sunkus procesas. Nauji kompiuterių modeliai išeina kiekvieną dieną. Vieni pasižymi patogaus dydžio įstrižaine, kiti savo siūloma talpa, o kiti išsiskiria savo dizainu. Taigi į ką rekomenduojama atsižvelgti renkantis kompiuterį šiais, 2018 metais?

Universalūs nešiojamieji kompiuteriai

Į universalių, nešiojamųjų kompiuterių sąrašą įeina tiek brangesnių, tiek pigesnių modelių variantai. Įsigijus viena jų, su kompiuteriu galėsite lengvai naudotis visomis reikalingomis programomis, žaisti kompiuterinius žaidimus bei susidoroti su įvairiomis užduotimis. Taigi, jeigu jums nėra svarbi kompiuterio grafika, tačiau norite turėti paprastą, lengvai valdomą kompiuterį, patariame rinktis iš apačioje esančio sąrašo.

1. „Dell XPS 13“
2. „Asus ZenBook UX305“
5. „HP Specter x360“
6. „Razer Blade“
7. „Samsung Notebook 7 Spin“
8. „Acer Aspire S 13“
9. „Samsung Notebook 9“
14. „Apple MacBook Pro 15“
15. „Lenovo Joga 910“

Atsižvelgiant į kompiuterio techninę būklę, dizainą, kokybę bei inovacijas, apačioje galite matyti išvardintus geriausių nešiojamųjų kompiuterių gamintojus šiais metais.

1. „Lenovo“
2. „Asus“
3. „Dell“
4. „HP“
5. „Acer“
6. „Apple“

Jeigu visgi svarstote apie galingą nešiojamąjį kompiuterį, kuris būtų tinkamas aukščiausios grafikos žaidimams, dėmesį reiktų atkreipti į vaizdo plokštę. Tai yra bene svarbiausia dalis, kurios dėka galėsite matyti kokybišką vaizdą žaidžiant.

loptopas

Kompiuteriai skirti aukštos kokybės žaidimams

1. „Razer Blade“
2. „Asus ROG Strix GL502“
3. „Alienware 13 R3“
4. „Razer Blade Pro“
5. „Gigabyte Aero 14“

Na, o jeigu ieškote kompaktiškumo, didžiausias dėmesys renkantis nešiojamąjį kompiuterį, turi būti skiriamas jo mobilumui. Žmonėms, kurie visada juda, skuba ar vaikšto į darbo susitikimus, kompiuteris turi padėti, o ne atvirkščiai. Omenyje turime tai, jog kompiuteris turi būti mažas, lengvas, plonas – patogus.

Štai keli tokių kompiuterių modeliai:

1. „Dell XPS 13“
2. „Asus ZenBook UX30“
3. „Razer Blade Stealth“
4. „HP Specter x360“
5. „Samsung Notebook 9“

Taigi, prieš renkantis nešiojamąjį kompiuterį, visų pirma nuspręskite kaip dažnai ir kokioms paskirtims jį naudosite. Na, o jeigu jau turite kompiuterį, bet norite jį atsinaujinti, apsilankykite www.laptopdalys.lt.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top