Ruošiatės parduoti būstą? Sužinokite, kodėl turėtų būti atliktas turto vertinimas

Dažno žmogaus gyvenimas kartas nuo karto įvyksta ypač svarbūs pokyčiai ir sprendimas parduoti būstą, kuriame gyvenama, tampa vienu jų. Būstą parduoti galite panorėti dėl pačių įvairiausių priežasčių. Tačiau nepaisant jų ir laukiančio naujo gyvenimo etapo naujame būste, reikėtų nepamiršti atiduoti duoklės esamai erdvei. Kitais žodžiais tariant, prieš parduodami būstą, kuriame praleidote, tikėtina, daug puikių akimirkų, turėtumėte atlikti ir tam tikrus namų darbus, pavyzdžiui, turto vertinimą. Įdomu tai, kad ne tokia jau ir maža būstą norinčių parduoti žmonių dalis mano, kad NT vertinimas nėra svarbus procesas. Visi, kurie kaip galvoja – klysta ir, žinoma, apsunkina situaciją. Tad pats metas sužinoti, dėl kokių priežasčių, turėtų būti atliktas NT vertinimas.

Adekvati kainą lems greitesnį pardavimą

Ne paslaptis, kad maždaug 80 proc. būstą parduodančių žmonių nori tai padaryti kuo greičiau. Tačiau, ar taip ir bus, priklausys nuo įvairių priežasčių ir tikrai ne paskutinėje vietoje lieka kaina. Nustačius rinkos vertę, būsite tikri, kad kaina yra visiškai reali, tad galėsite tikėtis greitesnio pardavimo, ko negalima pasakyti apie tuos atvejus, kai parduodamo būsto kaina yra labai aukšta.

Nepatirsite nuostolių

Neatlikus turto vertinimo, galimas ir kitas scenarijus – rizikuojate būstą parduoti už žemesnę kainą nei derėtų ir tokiu atveju patirti nuostolių. Taip nenutiks, jei bus atliktas turto vertinimas – adekvati kaina garantuos, kad ir nuostolių išvengti tikrai pavyks.

Tad, kaip matyti, kiekvienam, norinčiam parduoti būstą, pirmiausia reikėtų atlikti jo vertinimą. Šio proceso metu bus nustatyti adekvati kaina, tad pardavimo procesas bus trumpesnis, o jūs – nepatirsite nuostolių. Daugiau apie šią galimybę galite sužinoti užsukę į https://www.untu.lt/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top