Kokią antivirusinę rinktis? Kodėl ši programa naudinga?

Jei turite kompiuterį, tai privalote įsigyti ir antivirusinę programą. Kviečiame sužinoti, kuo ši programa yra naudinga ir, kaip ją išsirinkti?

Kuo naudinga antivirusinė programa?

Visų pirma, reikia pasakyti, kad antivirusinė programa yra įrankis, kuris geba aptikti ir atpažinti kibernetines infekcijas kompiuteryje, o taip pat – jas panaikinti. Taigi, kompiuterio savininkas gali išvengti daugybės nemalonių situacijų: sulėtėjusio kompiuterio darbo, sunaikintų duomenų ir t.t. Įdomu tai, kad nemaža dalis žmonių galvoja, kad šios programos yra šių dienų išradimas. Ir, tik nedaugelis žino, kad antivirusinės programos buvo pradėtos kurti dar 1980 metais. Visgi, iki pat šių dienų yra tobulinamos.

Na, o, jeigu jūs vis dar svarstote, ar jums iš tiesų reikia antivirusinės programos, tai tikrai neturėtumėte dvejoti: atminkite, kad kiekvieną dieną internete pasirodo maždaug apie 400 000 naujų kenkėjiškų programų, tad rizika, jog bus pakenkta jūsų kompiuteriui, yra iš tiesų labai didelė. Taigi, antivirusinė programa leis jums jaustis kur kas saugiau bei laisviau, kai naršysite internete, ir būsite tikri, kad jūsų privatumas yra garantuotas, o duomenys – saugūs.

Kokią antivirusinę rinktis?

Taigi, jau nebekyla jokių abejonių, kad antivirusinė programa yra labai reikalinga. Na, o pabaigai – keli patarimai, kaip išsirinkti. Visų pirma, reikia atkreipti dėmesį į tai, kad šiandien yra galimybė rinktis mokamas bei nemokamas antivirusines programas. Visgi, specialistai sako, kad mokamos programos yra geresnis sprendimas. Jas reikėtų rinktis todėl, kad jos pasižymi didesniu efektyvumu, t.y., nes greičiau atnaujinama naujausių grėsmių duomenų bazė. Tačiau ir tai – dar ne viskas: jos taip pat siūlo ir daugiau funkcijų bei individualų techninį palaikymą, kai iškyla problemų. Tad rinkitės saugumą garantuojančius sprendimus.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top