Kuo skiriasi 4G nuo 5G interneto?

Vis sunkiau ir sunkiau surasti žmogų, kuriam nebūtų reikalingas internetas. Būtent šis įrankis šiandien leidžia mums atlikti daugybę įvairių veiksmų: galime įsigyti maisto produktų ar kitų prekių, net neišėję iš namų; galime stebėti įvairius renginius, kurie vyksta už tūkstančių kilometrų, o taip pat – galime bendrauti su brangiais žmonėmis, kurie gyvena kitame mieste ar kitoje šalyje. Na, o atsižvelgdami į tai, kad interneto poreikis yra toks didelis, jo tiekėjai mums siūlo vis naujus sprendimus. Ne išimtis yra ir 4G bei 5G interneto ryšiai. Iš pradžių buvo pasiūlytas vienas, o vėliau – ir kitas. Na, o koks yra skirtumas tarp jų? Tad, atsakykime į klausimą, kuo skiriasi 4g nuo 5g?

Taigi, siekiant atsakyti įklausimą, kuo vienas interneto ryšys skiriasi nuo kito, svarbu suprasti, kad 5G interneto ryšys naudoja kitokią infrastruktūrą, nei jos reikia 4G ryšiui. Taigi, būtent dėl šios priežasties, 5G interneto ryšys gali būti net iki 10 kartų greitesnis nei 5G ryšys. Bet ir tai – dar ne viskas: svarbu pasakyti, kad įrenginiai, kurie palaiko 5G ryšį, vienu metu taip pat gali jungtis ir prie 4G ir 5G stočių ir išnaudoti abiejų ryšių greitį vienu. Taip pat 5G pasižymi kone dvigubai mažesne delsa nei 4G, o tai yra ypač aktualu visiems tiems, kurie mėgsta žaisti kompiuterinius internetinius žaidimus. Tad, rinkitės 5G interneto ryšį ir mėgaukitės jo teikiamais privalumais ir dar patogesne kasdienybe.

Na, o pabaigai – svarbu pasakyti, kad kompiuteriai ir internetas šiuo metu yra viena populiariausių temų ir tikėtina, kad populiarumas ateityje augs dar labiau. Tad, domėkitės naujovėmis bei mėgaukitės dar turiningesne bei patogesne kasdienybe.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top