tinkami baldai biurui

Naujo ofiso įrengimas didelis galvos skausmas? Keli patarimai padės greitai ir teisingai įrengti ofisą

Tiems, kurie pradeda savo verslą, biuro įkūrimas gali tapti tikru galvos skausmu-tai ne tik bauginančios finansinės išlaidos, bet ir tinkamos vietos pasirinkimas bei kokybiškos darbo aplinkos kūrimas. Ekspertai mano, kad biurą galima tinkamai įrengti už mažiausią kainą, o sėkmingas patalpų sprendimas gali padėti formuoti įmonės veidą ir motyvuoti darbuotojus.

Į ką svarbiausia atkreipti dėmesį, kuomet kuriate naują biurą:

Patogi biuro vieta. Naudokite šį veiksnį kaip svarbų atspirties tašką kuriant biurą. Pasirinkus tinkamą biuro vietą galima ne tik vairuoti, bet ir važiuoti dviračiu į darbą. Tai padeda išvengti spūsčių ir sutaupyti laiko, o tai labai svarbu žmonėms, kurie tausoja aplinką ir nori patogiai priimti klientus.

Atvira erdvė. Tai yra ekonominė garantija. Atsisakoma vis daugiau kabinetų biurų, o kai visi dirba erdvėje be pertvarų, vis labiau populiarėja įrengti vietas, kuriose yra maksimalus atvirumas. Atvira erdvė gali būti transformuota, todėl keičiantis darbuotojų skaičiui biuro keisti nereikia. Jie taip pat skatina komandinį darbą ir bendravimą.

Protinga erdvė. Biuras turėtų aiškiai atskirti vietas, kur svečius priimti, ilsėtis, dirbti ir kur sandėliuoti daiktus. Šiais laikais yra įvairių formų išmaniųjų erdvių-netgi telefoninių pokalbių paviljonai.

Sveikatos standartas. Renkantis biuro interjero sprendimą, reikia išlaikyti pusiausvyrą tarp atviros ir uždaros erdvės. Darbuotojams, dirbantiems viešose erdvėse, neturėtų trukdyti sunkus fizinis krūvis. Taip pat reikėtų atsižvelgti į higienos standartus-kiekvienam darbuotojui reikia ne mažiau kaip 6 kvadratinių metrų.

Ypač tinkami biurams baldai Lietuvoje yra vis dar nauja praktika tuo tarpu, Skandinavijoje žmonės ypatingą dėmesį skiria ergonomiškiems baldams. Kadangi darbe praleidžiame daug laiko, baldų funkcionalumas ir patogumas yra labai svarbūs. Tinkamus biurui baldus galite rasti čia: https://www.ofisasprabangiai.lt/ 

Baldai turi būti ne tik patogūs, bet ir praktiški. Pavyzdžiui, tinkamas elektrifikavimo sprendimas gali padėti darbuotojams išvengti dažno nusilenkimo po stalu, kai norima įkrauti mobilųjį telefoną ar kompiuterį. Kuriant darbo vietą, būtina atsižvelgti į darbuotojo veiklą ir jo specifinius poreikius. Darbo vieta neturėtų būti perkrauta, kiekvienas papildomas baldas turi būti funkcionalus ir gerai apgalvotas.

 

Scroll to Top